Ráhívhatom a NAV-ot egy GYIKes kérdezőre aki beleírta a kérdésébe hogy ő bizony zsebbe dolgozik? Felkutatnák a kérdezőt? Lehet tenni névtelen bejelentést?
Kérdező,nem értetted meg,amit írtam. Szerintem nem lesz xar ember vki attól,h 25-30 évig dolgozott vhol,de megszűnt a cég,és a kora miatt csak közmunkás lehet. Nem tudja elvetetni a 16-18 éves gyerekeit. Mi ebben ,ami nem érthető?
Nem ingyenélő,"letesz az asztalra", de a közmunkából megélni nem lehet. Fusizik. Kap érte 5 e ft-ot. Abból megvan egy hétvégi kaja a gyerekeknek. Vagy vetetné a gyerekeket állami gondozásba? Tudod te, hogy ez mekkora érzelmi törés,mind a gyerekek,mind a szülők részéről?
Tudod te,mi a család? Milyen nehéz megteremteni,fenntartani?
Mama szoknyája mellett könnyű ítélkezni.
Személyes sértésnek veszem,amit írtál. Képzeld,a fiamért,boldogulásáért bármit megteszek. Szted nem is kéne lemnie,mert nem vagyok gazdag. Mit sem számít,hogy Ő boldog,szereti a CSALÁDJÁT-amit te nem is tudsz,mi az,és nem vagyunk gazdagok,de ellátjuk Őt. Nem lett 2.gyerek,pont,hogy,nem tudtam volna felnevelni,nem akartam az államra hagyni.
Szted egy ilyen család pénzügyileg nem produktív,hát megölendő?
"Derítsd ki az e)mail-címem,a személyazonosságom( ezzel a személyiségi jogaim durván megsérted)mert szted adot csalok."
Te szegény.
És jogi analfabéta.
Miért lenne személyi jog sértés mert kinyomozom az eMail címedet? xD
Te megint nem azt olvasod,meg érted,amit kéne. Hogy van olyan élethelyzet,amikor vállalt az ember 2 gyereket,akik egyetemisták lettek,de a szüleik nem tudják eltartani.
Vagy vegyél engem. Nem vállaltam a 2.gyereket,mert nem tudom eltartani. Van az 1.számú fiam. Nem kap chipset,nincs adidas pólója. Csak szeret,meg én is őt. Nem lett volna szabad megszúletnie?
Miféle értékrended van neked, kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!