Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Névtelenül kihívhatok füvesre...

Névtelenül kihívhatok füvesre rendőrt?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, és már jó ideje szúrja a szemem egy 'tag', aki itt falun elég keményen elkezdte terjeszteni a füvet. Eléggé balek, tehát már szinte mindenki tud róla, hogy füvezik, terjeszti. Szeretném lekapcsoltatni, de ha esetleg ne'adj Isten nem találnának nála füvet (ami szinte lehetetlen), akkor elővehetnek engem, ha névtelenül hívom fel őket? Vagy esetleg visszahívhatnak? A csávó 16-17 éves, pontos címét nem tudom, de gondolom telefonkönyvben benne van.

Fontos lenne, hogy segítsetek, mert így nem merek cselekedni...

Szülők, felnőttek segítségének a kérése kizárva! Több ok miatt is.

Köszi előre is.

2014. márc. 29. 19:32
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:

Elnézést, rossz kategória...

Pont felette van a rendőrség, és én nem vettem észre...

2014. márc. 29. 19:33
 2/20 anonim ***** válasza:
28%
Nem.
2014. márc. 29. 19:36
 3/20 A kérdező kommentje:

Több alkérdés is van, melyikre adtál választ?

Kifejtenéd?

2014. márc. 29. 19:37
 4/20 A kérdező kommentje:

Magával a fűvel semmi bajom, a füvesekkel sem.

Igazából a csávóval van bajom, de mivel megverni/befenyíteni nem tudom, marad ez.

2014. márc. 29. 19:38
 5/20 anonim ***** válasza:
26%

Értem. Ha gyenge szar vagy, légy vamzer!

Ez így tényleg korrekt.

2014. márc. 29. 19:41
 6/20 anonim ***** válasza:
56%

ne foglalkozz a sok drogos díler kommentelővel!

Hívd fel őket utcai telefonról, vagy keressed meg ezt a telefontan telefonszámot.

Amúgy a drog terjesztése bűncselekmény. Nem feljelentésre kell eljárnia a rendőröknek, hanem hivatalból, ez azt jelenti, hogy ha tudomást szereznek róla, akkor nekik kötelező utánajárni. A probléma az, hogy sok helyen szarnak bele, főleg ha az embernek vannak rendőri kapcsolatai. Ebben az esetben a névtelen bejelentés nem ér sokat. Megpróbálni lehet.

2014. márc. 29. 19:46
 7/20 anonim ***** válasza:
22%
Kamumél farkát leránthatod kérdező. Ő is olyan homár mint te.
2014. márc. 29. 19:52
 8/20 anonim ***** válasza:
16%
Kamumail a besúgók krémje. róla példát vehetsz.
2014. márc. 29. 19:54
 9/20 anonim ***** válasza:
15%

persze, Magyarországon bárkit feljelenthetsz névtelenül, ez a besúgók és feljelentők országa. Írsz egy névtelen levelet, az már alapos gyanú. Megvádolhatsz bárki haragosodat.

de látom annyira nem is vagy bátor, hogy ne névtelenül jelents fel valakit.

lépj csak a patkányok közé, van belőlük elég ebben az országban, jól fogod magad érezni, birkamentere is járj ki bégetni, hasonszőrű elvbarátokat találsz ott is

2014. márc. 29. 20:10
 10/20 A kérdező kommentje:

Telefontanú lesz... :-)

Aki pedig emiatt szid, azt csak sajnálni tudom, mert nem tudják mi a teljes sztori...

2014. márc. 29. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!