Névtelenül kihívhatok füvesre rendőrt?
14 éves vagyok, és már jó ideje szúrja a szemem egy 'tag', aki itt falun elég keményen elkezdte terjeszteni a füvet. Eléggé balek, tehát már szinte mindenki tud róla, hogy füvezik, terjeszti. Szeretném lekapcsoltatni, de ha esetleg ne'adj Isten nem találnának nála füvet (ami szinte lehetetlen), akkor elővehetnek engem, ha névtelenül hívom fel őket? Vagy esetleg visszahívhatnak? A csávó 16-17 éves, pontos címét nem tudom, de gondolom telefonkönyvben benne van.
Fontos lenne, hogy segítsetek, mert így nem merek cselekedni...
Szülők, felnőttek segítségének a kérése kizárva! Több ok miatt is.
Köszi előre is.
A Telefontanú tökéletes lesz, a spiclizőkre meg tegyél magasról, ők még a "menő/nem menő" korszakukat élik, nem igazán értékelik a törvényeket.
G.
de értik
nem mindenki hülye aki ideír
de én akkor sem jelentenék fel névtelenül senkit, és igen, megvetem azokat akik névtelenül jelentgetnek
Mennyi drogos van itt...
Jelenleg Magyarországon tiltott a marihuana fogyasztása, terjesztése, birtoklása. Akinek nem tetszik, menjen ki Hollandiába, kérjen menedékjogot, mondjon le a magyar állampolgárságáról, és szabadon szívhat.
Telefontanút ajánlom.
ez nem a drogról szól, hanem a névtelen feljelentésről
csak vannak akik ezt nem akarják - szándékosan! felfogni
Stop snitching! Nyavalyás kis spicli. A kommunizmus eme eleme megmaradt. Ráadásul kis senki jelentget névtelenül.
Te 17-es pedig olyan okos vagy, hogy az már fájdalmas. A füvet azért tiltják be az ártalmasabb barátaival együtt, hogy azok, akiknek úgymond "szabad", azok ezután is tudják árulni, méghozzá drágábban. Te nem tudod elképzelni, hogy hány ország gazdasága is épül heroinra, meg a társaira. Persze mindenki k*rv@ okos.
Néhányan miért szidják ennyire a kérdezőt?
Bűncselekményt akar bejelenteni,csak nem tudja hogy kezdje el,ezért kér segítséget.Nem kéne rögtön besúgónak meg csicskának nevezni azért,mert nem szeretne drog dealer-ek között élni.Nagyon jól teszi,ha bejelenti,de sajnos ettől nem szűnik meg a drogterjesztés,akit bejelent,az valszeg egy mezei kis díler,beszélni nem fog,ő csak kis hal,majd jön másik,aki terjeszti a drogot,ezt a körforgást nem lehet megállítani sajna,de meg lehet próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!