Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tehetek névtelen feljelentést?

Tehetek névtelen feljelentést?

Figyelt kérdés
Közteren készítettem 1 felvételt, az iskola 50m es körzetében dohányoztak ahol tilos, beadhatom a rendőrségre, elkapják a tetteseket? Vagy, ha felveszem hogy nem engedett át 1 autó a zebrán pedig látta, hogy ott vagyok?
2015. dec. 12. 18:06
1 2
 1/12 petizacc ***** válasza:
29%

Ha spicli leszel attól jobban fogod érezni magad?

Ezt a kérdést tedd fel magadnak, aztán a válaszodnak megfelelően cselekedj.

2015. dec. 12. 18:26
 2/12 tetro ***** válasza:
Az megvan, hogy néhány éve Magyarországon nem csak publikálni nem lehet felvételt valakiről, hanem készíteni sem?
2015. dec. 12. 18:38
 3/12 anonim ***** válasza:

ÚRISTEN 50 méteres körzetben dohányoztak, ráadásul zebrán se engedett át egy jármű!?!

Szomorú életed lesz, ha ez a legnagyobb problémád.

Komolyra fordítva: legalább lesz mivel kitörölni, mivel ezek legfeljebb csak szabálysértések, így nem foglalkoznak a te hiteltelen felvételeddel. (főleg nem névtelenül, mivel általában szükséges tanúvallomás is)

#2 korábban is visszaélésnek számított a készítés is, új PTK-val csak a megfogalmazás változott.

2015. dec. 12. 18:59
 4/12 anonim ***** válasza:
Persze hogy tehetsz, minden további nélkül. Persze, ha bizonyítani is akarod a (vélt vagy valós) igazad, akkor sok-sok bíróságra mászkálást kell bevállalnod (rosszabb esetben) hosszú-hosszú éveken át.
2015. dec. 12. 19:22
 5/12 A kérdező kommentje:

1: Igen.

2: Akkor MolnárK is törvénytsért hogy közteren videózik meg többezer ember? https://www.youtube.com/watch?v=rRQ0ISrI3As

3: Bár csak ez lenne a legnagyobb problémám, király életem lenne. Talán egyszer ez is lesz! Vagy ez se!

4: Miért, mióta több év 1 felvételt kivizsgálni és egyértelmű bűncselekmény tényállása alapján elkapni és megbírságolni a tettest?

2015. dec. 12. 20:18
 6/12 tetro ***** válasza:

20.18

nem tudom milyen MolnárK-ról beszélsz, de ezen a videón egy ember filmezi saját magát. mennyiben releváns ez?

2015. dec. 12. 20:21
 7/12 A kérdező kommentje:
Más embereket is felvesz.
2015. dec. 12. 20:23
 8/12 tetro ***** válasza:

20.23

akkor csak képtelen vagy normálisan beilleszteni egy linket...

2015. dec. 12. 20:56
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem, csak nem nézted végig. De amúgy többezer ember veszi az embereket az utcán.
2015. dec. 12. 21:01
 10/12 tetro ***** válasza:

21.01

ha valaki feljelentené, akkor valószínűleg elmarasztalnák érte

2015. dec. 12. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!