Foglalkozik e a munkaügyi felügyelőség ha névtelen feljelentést teszek, ha valaki feketén dolgozik? Pl. szerelő, lakatos, fényező, stb tevékenységet folytat.
engem három helyről nem fizettek ki eddig maszekcégek, mindhármat felnyomtam, hogy feketén foglalkoztatott, azt egyik sem kapott még bírságot se.
elvileg amúgy foglalkozik vele, hivatalból. :)
dehogy foglalkozik.....
én voltam bent a munkaügyi főfelügyelőségen, feljelentettem, semmi....
voltam bent a munkaügyi biróságon, ott olyan nő volt, akinek fogalma sem volt a dolgokról és inkább azt mondta hogy keressek fel egy jogsegély szolgálatot.....
szóval szar a rendszer, szar minden, peig én mindent tudok papirokkal bizonyítani, de hiába....
Nem jó helyen szóltál... :D
Az APEH-nál kellett volna felnyomni az illetőt, tuti 2 héten belül megmogyorózzák! Tudnillik ez adócsalás, erre ugranak az apeh-nál.
Eső után köpönyeg.
Megelőzés: szerződés xxx hibajelenség feltárására és javítására nnn Ft-ért, garanciával. Enélkül: ugyanez szóban tanúk előtt.
Szia kérdező!
Az lenne a kérdésem hogy sikerült e valamit intézni, én is hasonló helyzetben vagyok és arra lennék kiváncsi hogy volt e valami eredménye a feljelentésnek.
Előre is köszönöm a válaszod!
Nem szeretnék lyukra futni, ha nincs eredménye a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!