Hogy értékeled Ö Viktorsága Nagyságos Úr elmúlt 1 éves tevékenységét?
Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 19:45
1/21 A kérdező kommentje:
Gyúrcsány is egy tetű,de legalább bevallotta hogy elk_rták!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. aug. 5. 19:47
2/21 A kérdező kommentje:
Megjegyzem régen fideszes voltam...
sajnos csalódtam:(
2011. aug. 5. 19:48
3/21 A kérdező kommentje:
Nem vagy te egy kicsit kapd be a p_csöm?
2011. aug. 5. 19:51
4/21 anonim válasza:
nekem mindegy..Egyik kutya másik eb..A gyurcsány kormánya sem volt jobb mint a fidesz kormánya..Engem nem igazán érdekel a politika.Van munkám,tudom fizetni a számláimat,volta annyi eszem hogy nem vettem fel ész nélkül hiteleket.Igaz önkormányzati lakásban élek,és nem megyek Amerikába nyaralni,de szépen elvagyok...
5/21 anonim válasza:
VAJON MIÉRT JÓ VALAKINEK, HOGY "koIopeIe" NÉVEN kolopele NEVÉBEN ÍROGAT?
Pedro
6/21 anonim válasza:
Lehetek Pedro is, ha az jobb.
Pedro
7/21 anonim válasza:
Nagy igyekezetében mára, már úgy viselkedik, mint egy diktátor.
Ezért hagytam ott a Fideszt.
8/21 anonim válasza:
20:19
Igen, lehetsz Pedro is. De szerintem nem vall túl nagy észre, ha szegényes ötleteidet más köntösébe kell bújtatnod. Attól félsz, hogy ha a saját nevedben szólsz, senki sem figyel rád? Nem mered vállalni a saját véleményed?
Mi a baj?
Pedro
9/21 anonim válasza:
Nem lehet egy év alatt rendbe rakni amit sok év alatt elb@sztak.
10/21 anonim válasza:
Meglátjuk mi lesz, eddig egy nagy nulla amit csináltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!