Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ráhívhatom a NAV-ot egy...

Ráhívhatom a NAV-ot egy GYIKes kérdezőre aki beleírta a kérdésébe hogy ő bizony zsebbe dolgozik? Felkutatnák a kérdezőt? Lehet tenni névtelen bejelentést?

Figyelt kérdés
2016. júl. 26. 20:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdező nem igazán fogja fel, hogy akik ellene vannak nem az adócsalást támogatják, ha nálunk olyan környezet lenne ahol a hatalom nem ennyire nagyon korrupt 10-ből 9 egyetértene. De nálunk sajnos a fejétől bűzlik a hal de nagyon. Ezért szemét az aki ekkora maffia mellett a kis embert jelentgeti. Ez gyávaság és gerinctelen amellett, hogy értelmetlen, mert nagyon pici pénz ez a költségvetésből ellopott köz és uniós pénzekhez képest.
2016. júl. 27. 19:38
 42/82 A kérdező kommentje:
Én is ki akartam költözni Írországba. Csak aztán mégse vágtam bele félve hogy munka se lesz.
2016. júl. 27. 20:28
 43/82 anonim ***** válasza:
Vigyázzunk, nehogy minket is feljelentsen a kérdező. De azért menny a pics@ba hogy ilyen hülyeségekért feljelentesz egy ismeretlen embert.
2016. júl. 27. 23:01
 44/82 A kérdező kommentje:
Igazi kultúrember.
2016. júl. 27. 23:04
 45/82 anonim ***** válasza:
Te még rosszabb vagy kérdező... A magadféle gondolkodással rendelkező emberek miatt tart a magyar nemzet boldogsági rátája ,ahol.
2016. júl. 27. 23:15
 46/82 anonim ***** válasza:

Elítéled azt a vidéki közmunkást,akinek van 2 gyereke,s hivtalalos munka nem lévén,fusizik,h a gyerekek hétvégén,legalább ehessenek egy csirkepörköltet?

Vagy h ne kössék ki az áramot?

Vannak olyan helyek,ahol nem tudsz elmenni dolgozni,vagy nem vesznek fel a korod miatt,marad a közmunka. Abból élni nem lehet.

Az ilyen (58 éves,de tanult emberek,akik mégsem kellenek koruk miatt) kössék fel magukat,a gyerekeiket meg adják állami gondozásba?

Ne haragudjatok,de felhúztam magam ezen a kérdésen.

Egy építésügyben érdekelt ismerősöm egy tehetős,közszereplő hölgynél készített tölgyfa kazettás mennyezetet. Az illető nem fizette ki,mivel nála csak a heti konyhapénz,500e ft. Volt.

A másik egy közismert bankár, akinek 6 m értékű munkát végeztek,de nem fizetett. Azt mondta,tud 1.5 m-t adni.

Nos,a munkásait kifizette,hitelből él,amit nem tud fizetni,s két tehetős ember juttatta ide. Most lője főbe magát,meg a családját?

2016. júl. 28. 14:59
 47/82 A kérdező kommentje:

"Elítéled azt a vidéki közmunkást,akinek van 2 gyereke"

itt álltam meg az olvasással. Miért van 2 gyereke ha tudja hogy alig van pénze? Kéne előre gondolkodni és látni hogy nem tud eltartani 2 gyereket de szaporodik mivel ösztönlény.

2016. júl. 28. 15:34
 48/82 A kérdező kommentje:

Aki meg értelmes az keveset szaporodik/0-t.

https://www.youtube.com/watch?v=e6GaAfqGppQ

2016. júl. 28. 15:34
 49/82 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: tizenéves gyerekek. 15-12 éve nem tudta,h megszűnik a vállalat.

Sőt .2 diplomával én sem tudtam,h 16 év után kidobnak.s egy kertészetben dolgozom.

2016. júl. 28. 15:54
 50/82 anonim ***** válasza:
Áh,te csak provokálsz.
2016. júl. 28. 15:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!