Ráhívhatom a NAV-ot egy GYIKes kérdezőre aki beleírta a kérdésébe hogy ő bizony zsebbe dolgozik? Felkutatnák a kérdezőt? Lehet tenni névtelen bejelentést?
Elítéled azt a vidéki közmunkást,akinek van 2 gyereke,s hivtalalos munka nem lévén,fusizik,h a gyerekek hétvégén,legalább ehessenek egy csirkepörköltet?
Vagy h ne kössék ki az áramot?
Vannak olyan helyek,ahol nem tudsz elmenni dolgozni,vagy nem vesznek fel a korod miatt,marad a közmunka. Abból élni nem lehet.
Az ilyen (58 éves,de tanult emberek,akik mégsem kellenek koruk miatt) kössék fel magukat,a gyerekeiket meg adják állami gondozásba?
Ne haragudjatok,de felhúztam magam ezen a kérdésen.
Egy építésügyben érdekelt ismerősöm egy tehetős,közszereplő hölgynél készített tölgyfa kazettás mennyezetet. Az illető nem fizette ki,mivel nála csak a heti konyhapénz,500e ft. Volt.
A másik egy közismert bankár, akinek 6 m értékű munkát végeztek,de nem fizetett. Azt mondta,tud 1.5 m-t adni.
Nos,a munkásait kifizette,hitelből él,amit nem tud fizetni,s két tehetős ember juttatta ide. Most lője főbe magát,meg a családját?
"Elítéled azt a vidéki közmunkást,akinek van 2 gyereke"
itt álltam meg az olvasással. Miért van 2 gyereke ha tudja hogy alig van pénze? Kéne előre gondolkodni és látni hogy nem tud eltartani 2 gyereket de szaporodik mivel ösztönlény.
Kérdező: tizenéves gyerekek. 15-12 éve nem tudta,h megszűnik a vállalat.
Sőt .2 diplomával én sem tudtam,h 16 év után kidobnak.s egy kertészetben dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!