BKK büntetés utáni behajtás miatt beterhelték a bankszámlámat. Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Néhány hete kaptam egy levelet egy ügyvédi irodától, hogy 78ezer forintot követelnek tőlem és ezt sürgősen fizessem be. Ez összesen kettő büntetés (az egyik kettő évvel ezelőtti volt már), a másik pedig májusban történt. Ehhez még hozzájött mindenféle horribilis ügyvédi, kezelési összeg. Az imént látom, hogy levonták a bankszámlámról az összeseget és így mínusz 78ezer forint van rajta. Én képtelen vagyok 23 évesen kifizetni ekkora összeget. MIt lehet tenni jogi úton???2016. júl. 26. 10:11
41/48 anonim válasza:
Úgy látom, hiába mondom, nem értelmezed, csak felsőbbrendűsködsz itt tovább... úgyhogy rádhagyom, jó? Szép estét.
42/48 A kérdező kommentje:
Jó lenne, ha nem spamelnétek többet ez alatt a kérdés alatt.
2016. júl. 27. 23:03
43/48 anonim válasza:
Nem mindegy? A választ már megkaptad. Fizess, adós.
44/48 anonim válasza:
"Úgy látom, hiába mondom, nem értelmezed, csak felsőbbrendűsködsz itt tovább... úgyhogy rádhagyom, jó? Szép estét."
Na, látom, nemcsak a helyes szóhasználat, de az értelmezés sem megy.
Egyre 'szimpatikusabb' vagy te nekem. :D
45/48 anonim válasza:
Olvasd csak el ezt az utolsó kommentedet, és mondd, hogy tévedek. Fújod még a lufit, vagy eleged van már neked is?
46/48 anonim válasza:
Ha igaz, amit írsz, és nem ferdítesz, és valóban több 100 százalékos kamatot számoltak, akkor tegyél feljelentést uzsora bűncselekmény miatt.
47/48 A kérdező kommentje:
Egyetlen büntetés miatt jött ki ez az összeg. Maga a "pótdíj" 32500 ft a többi költség az az ügyvédnek, közjegyzőnek, behajtónak stb. megy...rajta van tételesen a levelen, hogy miből áll össze. Természetesen pofátlanságnak hangzik, de nem hiszem, hogy lehet bármit is tenni ez ellen. Lobogtatnák a jogszabályokat előttem, amihez én meg nem értek.
2016. aug. 1. 00:08
48/48 anonim válasza:
Mi történt azóta kérdezem a legmélyebb tisztelettel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!