Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan lehetseges ez? Mit...

ZoZookaa kérdése:

Hogyan lehetseges ez? Mit tudok tenni az ugy erdekeben?

Figyelt kérdés
kaptam egy levelet a kontroll or kft megbizasabol egy behajtasi cegtol azzal a szoveggel hogy engem megbuntettek es most beakarjak rajtam hajtani csak egy baj van ezzel hogy en angliaban elek es azthiszem 1 fel evvel ezelott mikor otthon voltam voltam bent es azt mondtak igazolvany nelkul buntettek meg engem de ha allitolagosan nem mutattam igazolvanyt akkor honnan tudjak annyira biztosra hogy en voltam es ha felmerul a gyanu hogy nem akkor hogy veszik a batorsagot ilyen levelet kuldeni es meg beleirni hogy beperelnek es meg annak a koltsegeit is nekem kell alnom jelenleg is itt vagyok angliaban mit tehetek az ugy erdekeben?

2014. dec. 30. 00:04
 1/1 anonim ***** válasza:
miezazagyvaság? :-)
2014. dec. 30. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!