Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, mit lehet tenni annak érdekében, hogy újra beléd szeressen a párod/egyáltalán lehetséges? -Ha a válaszotok a fentiekre igen, akkor azt hogyan érnétek el? - Ha az én esetemben lennétek, akkor miként cselekednétek?
Figyelt kérdés
Most elöszőr írok ilyen jellegű topikba, mert kíváncsi lennék a véleményetekre, ki s hogyan látja a párkapcsolatokat. A személyes problémám arról szólna, hogy már kicsivel több mint 3 éve vagyok együtt a párommal. Az elmúlt 1 év nagyon nehéz volt nekünk, mint anyagilag mint párkapcsolati téren. Nehézkes volt a munka vállalásom, sok mindenbe belefogtam/sok mindenben kudarcot vallottam, de szerencsére mára már teljesen egyenesbe jöttem. Viszont ez idő alatt a párom úgy érzi, hogy az ő fejlődését vissza fogtam, akaratlanul is. Azt szerintem fontos információként szolgál, hogy 8 évvel idősebb nálam, persze ez a külsején és alapvetően a személyiségén nem nyilvánul meg. Én 24 s ő 32 éves. A problémára vissza kanyarodva, Úgy érzem, hogy elvesztettem a bizalmát s az érdeklődését, legtöbbször ha a szobában vagyunk csak nyomkodja a telefonját és a számítógépét. Egyszerűen nem tudom mivel hivhatnám fel magamra a figyelmet. Mielőtt ajánlanátok: Rengetegszer beszéltem vele a problémákról. De nálunk a beszéd, nem használ, itt már csak a valós tettek segítenek! Nem csak láng de mintha minden ami valaha fontos volt nekünk elillant volna egy hónap alatt. Egy hónappal ezelőtt már szóba jött a család, az eljegyzés. A bizonytalanság teljesen körbe öleli őt, és valahol engem is. Most épp külföldön tartózkodunk még 2 hónapot így a szakítás nem jöhet szóba, legalábbis ebben a hosszúnak tűnő veszekedésekkel teli időben. Mivel még 2 hónapunk van itt, és nem szeretném veszekedéssel tölteni az időt, úgy gondoltam, hogy megpróbálom vissza nyerni a szerelmét, a tiszteletét, a bizalmát vagy ha ezek közül egyiket sem sikerül akkor legalább felejthetetlenül csodálatossá tenni az utolsó két hónapunkat.2014. jún. 3. 13:00
1/3 anonim válasza:
Nem lehet, hogy megismerkedett neten más nővel és azért nyomkodja folyton a telefonját, nézi a gépét? Pont ezért, mert elveszett az érdeklődése, és kiele kacsintgatna.
Legyél nő: öltözködj igényesen, szentelj rá több időt, kápráztasd el őt, érezze apró tettekkel, hogy rajongsz érte és szereted. Ha ezek után sem változik, akkor ott nagyobb a gond. Akkor az lehet, amiben az első mondatomban is írtam.
2/3 A kérdező kommentje:
Azt lefelejtettem,hogy nagyon örülnék,ha segítenétek nekem ebben, mert nagyon nehéz most a helyzetem,az el múlt pár napban alig alszom ez miatt.Minden véleményt,tanácsot nagy örömmel fogadnék! :):)
2014. jún. 3. 13:05
3/3 A kérdező kommentje:
Nem,persze látom ahogy néz más lányokat,de a netes ismerkedés kizárva. A munkája neten keresztül történik,így elengedhetetlen számára. A legyek nőiesebb gondolat,nem rossz ötlet,bár folyamatosan próbálok csinos lenni. Nálunk a fő probléma nem az egymásnak való "tetszésből" ered. Az együttlétek tökéletesek,bár mostanában nem igazán hangolódtunk egymásra.Más ötlet?
2014. jún. 3. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!