Miért nem lehet halállal büntetni azt, aki elvesz egy életet?
Ezen eset kapcsán most sokan halálbüntetést követelnek. Szerintem teljesen jogosan.
11:38,
Es akkor most meselj, hogy te miben vagy jobb? Mindossze nem tetted meg, amire gondolsz, mig o megtette - a fejetekben ugyanazok a gondolatok usznak...
En azert nem szivesen elnek veled egy teto alatt, no - ki tudja, mikor jutsz el oda, hogy ezeket a gondolatokat te is elkoveted, mint az adott illeto...
"nem tetted meg, amire gondolsz, mig o megtette"
-azért van egy nem elhanyagolható különbség még:
ami egy szép, fiatal, ártatlan áldozatot követelt...
míg 30 egy bosszút akar ezért.
30#
Eszem azt a véres szádat...
Az nem fordult meg a fejecskédben, hogy ezáltal te is ugyanolyan, kegyetlen féregként viselkednél, mint az, akit te halálra akarsz kínozni? De oké, nyilván az óvodás logika, miszerint "de hát ő kezdte, én csak folytattam" itt is remekül érvényesül, elvégre ha megölsz egy gyilkost az nem gyilkosság, ergo nem vagy bűnös?
Itt a másik eset ami tavaly történt ,és egyre több ilyen van, plusz rengeteg az eltűnt lány, senki nem vette észre ,de Szombathely és környékén csak 6 eset volt csak tavaly, hol nyomtalanul eltünnek..persze mindenki tudja mi lesz belőlük.
Vissza térve a kérdésre és támogatnám a halálbüntetést ,DE!
Sokkal jobb lenne a szemet, szemért elv.
PL: Oda adnám a meggyilkolt lány családjának a gyilkost ilyen esetekben ,Magyarul szabadon engedném, és igen tegyenek belátásuk szerint.
Én személy szerint éveken át kínoznám ,de ez csak az én véleményem.
jah igen ,azt még elfelejtettem mondani ,hogy azért az is durva ,hogy egy fiatal lány hajnalban megy haza egyedül..
Mai világban rohadtul nem meglepő ha belefut egy szociopata karmaiba, pláne ,hogy még úgy néznek ki sokszor, mint egy luxus prosti.
Mielőtt valaki kioktat, tudom ,hogy jelen esetben a feltételezett barát volt a gyilok ,ahogy a másik esetnél is ,de vannak kivételes esetek is.
Plusz nem védeni szeretném a gyilkost ,de ki tudja mit meg nem tett vele a lány addigra ,azért elég egoisták és beképzeltek ezek a pitsák, és hát nevelést azt abszolút nem kaptak, mert a mai "értelmes" szülők azok rohadt sokat értenek a neveléshez...
Kicsim! Ha már az aranyos vagyok.
Akinek nem inge ne vegye magára ,ennyi.
Másik ,nem írtam ,hogy ő a hibás, tanulj meg értelmezni.
Harmadik, ha qrvának öltözöl ne csodálkozz ha úgy is bánnak veled ,csak ennyit akartam mondani ezzel.
Természetesen öltözhet mindenki úgy ahogy akar , 15 éves lány is menjen haza reggel ,mert neki megjár, nyugodtan félmeztelenül végig vonaglik az utcán ,ez is rendben...ezt csak az ilyen álszent értetlen pitsák nem bírják józanul értelmezni ,mint te, ha valaki qrvának öltözik, csak nem kell csodálkozni ha olyan történik vele ,ilyen roppant egyszerű igen, bármennyire is nem tetszik. Nem erről az esetről beszélünk amikor a fenti mondatokat írom, azért még ideírom mielőtt most meg ezt hozod fel.
" Mindig az áldozat a hibás. Ha megerőszakolnak egy nőt, akkor is ő a hibás."
Erről nics szó, de ha nem akart a gyilkosától semmit, akkor ne mtudom mi a f.xért kell rángatnia, hajnalok hajnalán, hogy fuvarozza őt haza.
Nem kis valószínűséggel ennek köszönheti a halálát.
Ez nem azt jelenti, hogy egyetértenék a tettessel, írom annak aki ezt így fogná fel, hanem azt, hogy az alkalmankénti bátorítás a fiúnak ehhez vezetett, amikor egyszer csak tele lett a t.ke.
Azért az nem játszik, hogy járni nem akar vele, mert arra nem jó, de ha haza akarja fuvaroztatni magát, arra igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!