Tanácsot szeretnék kérni! Fiatal amyuka vagyok és van egy 2.5 éves kislányom akit. Jelenleg az apuka nevel. ?
Figyelt kérdés
Vele nagyon nehéz kijönni és ùgy érzem jobb helyen lenne nálam a lányom. Tudni kell az apárol hogy börtönvislet és szex drog és alkohol függő volt nem olyan sokkal ezelőttig, viszont mostanra elvégzett egy féléves elvonókùrát. Dolgozik mások szerint normláis életet él. Jogosítvánnyal saját autóval stb rendelkezik én viszont egyenlőre nem. Munkám van és pici korától én neveltem a kicsit. Milyen. Esélyeim lehetnek egy gyermekelhelyezési per során?2015. dec. 27. 00:10
11/12 anonim válasza:
Hát, ez nem lesz egyszerű... Egyrészt, az nem éppen a te javadra billenti a mérleg nyelvét, hogy a kisgyereket eleve te magad adtad át másnak (apai nagymamának). Nem úgy, hogy amíg dolgozol, addig ő vigyáz rá, hanem ténylegesen ő nevelte. "hibájából" kényszerültél erre, hiszen el kellett menned dolgozni, mert a gyerek apja elvonóra ment, és nem volt bevételetek ez idő alatt.
De ez biztosan egy bonyolultabb ügy lesz, nem ilyen egyszerű.
12/12 A kérdező kommentje:
Na ez az.kacifántos a dolog.
2015. dec. 27. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!