Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tanácsot szeretnék kérni!...

Tanácsot szeretnék kérni! Fiatal amyuka vagyok és van egy 2.5 éves kislányom akit. Jelenleg az apuka nevel. ?

Figyelt kérdés
Vele nagyon nehéz kijönni és ùgy érzem jobb helyen lenne nálam a lányom. Tudni kell az apárol hogy börtönvislet és szex drog és alkohol függő volt nem olyan sokkal ezelőttig, viszont mostanra elvégzett egy féléves elvonókùrát. Dolgozik mások szerint normláis életet él. Jogosítvánnyal saját autóval stb rendelkezik én viszont egyenlőre nem. Munkám van és pici korától én neveltem a kicsit. Milyen. Esélyeim lehetnek egy gyermekelhelyezési per során?
2015. dec. 27. 00:10
1 2
 1/12 anonim válasza:
90%
Van esélyed. De miért is neveli most a sokmindennek elhordott apa?
2015. dec. 27. 00:11
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Az autó megléte húszadrangú kérdés. Mivel amúgy nem ismertek azok a körülmények, amiket a picinek tudtok biztosítani, így nem nagyon lehet tippelni. Jó, az apa előélete nem túl biztató rá nézve, de neki is lehetnek jó ütőkártyái.

Mondjuk ritka helyzet, hogy az anya még az elhelyezés előtt külön kerül a gyerektől, általában fordítva szokott lenni. Mióta van a gyerek az apával, nélküled?

2015. dec. 27. 00:19
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Ha a leírtak ellenére az apukának ítélték a gyereket, akkor nem akarom tudni, milyen szar lett volna nálad a gyerek helyzete. Vagy csak szimplán hazudsz.
2015. dec. 27. 00:38
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
Ha az apa valóban börtönviselt, és többszörösen is függő ember, akkor hogyan nevelhet egy kislányt? Miért nem te kaptad meg?
2015. dec. 27. 01:02
 5/12 anonim válasza:
74%

Én apukám is volt börtönben.

Azzal tudott magához venni hogy neki jobb az anyagi helyzete.

A világ legjobb apája tökéletes életet biztosított, mind lelkileg ,mind anyagilag .

A húgom aki 2 évvel később szült anyám most intézetben van, úgy lezüllött .

2015. dec. 27. 01:05
 6/12 anonim ***** válasza:
68%
Na arra miért nem válaszolsz, hogy miért nem nálad van a gyerek? Ha te nevelted , valamiért csak elvették tőled. Mert azt ezért tudja mindenki , ha teljesen egyenlők az esélyek vagy talán az apának egy kicsit jobb , akkor is az anyának ítélik oda. Így mindenki azt feltételezi hogy te sokkal rosszabb szülő vagy.
2015. dec. 27. 07:22
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A sztori nem kerek.Valami miatt csak sikerült elperelnie tőled.Attól,hogy nincs kocsid,még lehetne nálad.Rengeteg embernek nincs.Munkád van,azt írod.Ha leírod a hiányzó láncszemeket,könnyebb lesz megtippelni az esélyeidet.Így csak azt tudom írni,hogy jó helyen van az apukánál.Oké börtönviselt,függő volt,de segítséggel(elvonó) leszokott,nem pedig csak megígérte hogy megváltozik.Ígéretre nem adják csak úgy oda neki.Hallgatunk(olvasunk)drága kérdező!
2015. dec. 27. 08:10
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kapom a támadásokat! Azért van a kislány ott nem itt mert mikor az apa bekerült az elvonòra én nemtudtam volna eltartani egyedül magunkat és úgy egyeztünk meg az apai nagymamával hogy még sikerül talpra állnom vállalja a lányom nevelését.Ez volt tavaly szeptemberben.Azóta az apa hazajött munkába állt jól keres magán bölcsibe járatja a gyermekünket és meg tud neki adni minden anyagi támogatást viszont szellemileg és lelkileg nem vagyok biztos hogy ő a megfelelő támasz.Mivel már kinnt van ő vette át a felügyeletet gyakorlatilag míg a mama ideiglenes gyámságot kapott.A problémám hogy az apa nem akarja hogy én neveljem a lànyunkat és biztos vagyok benne hgy minden követ megmozgat hogy ha perre megy a dolog az ő javára döntsenek.Márpedig én ugyanùgy el tudom tartani a saját gyerekemet mint más vagy éppen ő.Így érthetőbb a dolog?
2015. dec. 27. 20:38
 9/12 A kérdező kommentje:
Családon belül egyeztünk meg nem volt per sem tárgyalás semmi ilyesmi de lassal el fog jönni az ideje és szeretnék tapasztalatokat hallani vélemènyekre is kíváncsi vagyok!
2015. dec. 27. 20:41
 10/12 A kérdező kommentje:
Hozzá tenném hogy azòta eltelt egy év két munkahelyem is van ő azòta ismét volt hogy droghoz nyùlt míg én természetesen.ebből a szempontbòl makulátlan vagyok.Mostanra változtak azok.a körülmények.amik miatt úgy döntöttem hogy a mamánál helyezem el a lányomat.Stabil a helyzetem és szeretném végre magamhoz vissza venni a kislányt.De az apjával nem fogok.tudni peren kívül megyegyezni ezért kérdezem hogy mit tehetnék mit.nem mi a.mérvadó a bíròság szemében és mi.nem ??
2015. dec. 27. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!