9hós kislányom egyre jobban hasonlít az apujára. Ez nem is lenne gond, de aki azt hiszi hogy apuka, köze sincs a gyerekemhez. Más az apuka! Most mi lesz? Kiderül?
Szerintem ebben nagyon nehéz tanácsot adni. Tudom, nem vagyok kedves emiatt, de azt mondom, ezt az elején kellett volna közölnöd. Főleg, ha már akkor ennyire biztos voltál, hogy más az apa.
Elvileg két választási lehetőség van. Szépen elé állsz, és őszintén elmondod neki. valőszínűleg borzalmas lesz és neki óriási csalódás. De legalább megtudja tőled...még mielőtt más is észreveszi.
A másik verzió meg az, hogy éled tovább az életedet vagyis életeteket így, a hazugságban, amely minden egyes nap köztetek lebeg.
Én sem tudnám mit tegyek...de szerintem az első verziót választanám. Aztán fognám a gyerekem és elköltöznék a környékről, távolabbi településre. És az igazi apukának elmondanám, hogy övé a gyermek.
Egyébként, van egy olyan népi mondás, hogy ha az első gyerek lány, az az apjára hasonlít majd (külsőre).
Minden jót kívánok neked és sok sok erőt!
100%-ig biztos vagy benne? Mert ha mindkettővel voltál együtt közeli időpontokban akkor bámelyikük lehet az apa. Ezt csak genetikai vizsgálattal lehet hitelt érdemlően eldönteni!
De ha mondjuk volt már egy pozitív teszted, mielőtt a pároddal lefeküdtél, az gáz!
Majd ráfogod, hogy valamelyik üknagymamádra hasonlít!
Az apák elfogultak, ha azt akarják látni, akkor hasonlítani is fog rájuk a gyerek!
A lányodnak mikor akarod megmondani?
Egy ismerősöm felnőttként tudta meg, hogy nem az az apja, akit annak hitt. (a biológiai apa haldoklott, mikor megmondták neki).
Beleroppant, évekbe telt, mire valamennyire helyreállt utána.
Először is köszönöm hogy ennyien válaszoltatok az én nehéz kérdésemre.
1: biztos vagyok h ki az apa.
2:nem olvashatja el a érdéseimet,mert ezen az oldalon még soha sem járt és nagyon hosszú jelszavam van,teljesen más mint a többi oldalnál!
3:foggalmam nincs mikor mondom a lányunknak,de az biztos h nekem nem az apával van a gondom hanem azzal a ténnyel adok valami pluszt az álnak és elveszek valamit az igazitól
4:ha kiderül a világ végére fogok költözni,de tényleg,ez nem vicc. Szerintem csak így tudnék új életet élni.
5:napról-napra tiszta apja nem értem eddig h nem vette észre ezt.
Ja és még azt nem is írtam h h az ál apuka tudja hogy megcsalnam az igazival,csak azt felejtette el megkérdezni mikor történt az a bizonyos eset.
Hát akkor már biztos leesne neki :(
Azért még várom a tanácsokat. Köszönöm mindenkinek,majd írok a fejleményekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!