Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 9hós kislányom egyre jobban...

9hós kislányom egyre jobban hasonlít az apujára. Ez nem is lenne gond, de aki azt hiszi hogy apuka, köze sincs a gyerekemhez. Más az apuka! Most mi lesz? Kiderül?

Figyelt kérdés
Rádásul az ál apuka ismeri is az iagzit. Így bármikor észreveheti a hasonlóságot!!! Mit csináljak???
2008. júl. 1. 21:56
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Ha hiszed,ha nem egyiket sem tudom. Miért??????
2008. júl. 2. 21:27
 32/39 anonim válasza:
41%

ÖRÖM BOLDOGSÁG VAN!

BÜKKE' VAGYOK RÁD!!!

2008. júl. 3. 11:35
 33/39 A kérdező kommentje:

Ezt meg mire írtad utolsó válaszadó?? Ha nem tudsz segíteni valami tanáccsal NE IS ÍRJ!!!

Köszi

2008. júl. 3. 12:17
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

Apa :0 Anya :A Gyermek :0 vagy A

Apa :0 Anya :B Gyermek:0 vagy B

Apa : AB Anya : A Gyermek: A, B vagy AB

Apa :AB Anya:B Gyermek :A, B vagy AB

Apa :AB Anya:AB Gyermek :A, B vagy AB

Apa :0 Anya:0 Gyermek :0

Apa :A Anya:A Gyermek :A, 0

Apa :B Anya:B Gyermek :, B vagy 0

Apa :AB Anya:0 Gyermek :A, B

Anya:0 Apa :A Gyermek :0 vagy A

Anya:0 Apa :B Gyermek:0 vagy B

Anya : AB Apa : A Gyermek: A, B vagy AB

Anya :AB Apa:B Gyermek :A, B vagy AB

Anya :AB Apa:AB Gyermek :A, B vagy AB

Anya :0 Apa:0 Gyermek :0

Anya :A Apa:A Gyermek :A, 0

Anya :B Apa:B Gyermek :, B vagy 0

Anya :AB Apa:0 Gyermek :A, B

Anya :A Apa:B Gyermek :, 0, A, B, AB

Apa :Rh neg Anya:Rh neg Gyermek :Rh neg

Apa :Rh neg Anya:Rh poz Gyermek :Rh neg vagy Rh poz

Apa :Rh poz Anya:Rh poz Gyermek :Rh poz vagy Rh neg

Apa :Rh poz Anya:Rh neg Gyermek :Rh neg vagy Rh poz

2008. júl. 3. 21:19
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Az előző a vércsoportok öröklés táblázata.
2008. júl. 3. 21:21
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Még csak 22 éves vagy. Ekkora teherrel nem szabad együtt élned. Pakolj ki. De rafináltan. Én így csinálnám. "szerintem a kislány nem nagyon hasonlít egyikőnkre sem. Már arra gondoltam, lehet, hogy akkor fogant meg amikor történt az az eset. Ha úgy lenne, el tudnál bennünket fogadni, azzal a tudattal felnevelni, hogy nem a te véred?" Ne azt mondd, hogy te tudod, ki az apja, hanem, hogy mi lenne, ha más lenne.
2008. júl. 4. 02:26
 37/39 A kérdező kommentje:
köszi a vércsoportos táblázatot,de így sajnos nem mond semmit! Valahogy kiderítem. Aztán írok.
2008. júl. 4. 09:09
 38/39 A kérdező kommentje:
Utplsó válaszoló: egész korán még csak pár hós volt a lányom,már akkor mondtam neki,persze finoman,hogy egyáltalán nem hasonlít rá!És még mindig mondom,hetente egyszer biztos. De semmit nem reagál rá. Nem hiszem el hogy nem látja a hasonlóságot?!
2008. júl. 4. 09:15
 39/39 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy egyszerűen el tudja így fogadni kicsit. Az én párom is felnevelte a fiamat. Persze ő már kész tények előtt állt, mivel már megvolt a gyerek, amikor összekerültünk ezelőtt 9 évvel. Szóval, lehet hogy a te párod egy nagyon jólelkű manyus, mint az enyém. Szereti a kicsit, az meg neki mondja, hogy apu. Oszt jónapot. Biztosítsd affelől, hogy te szívesen vállalnál egy közös gyereket, mivel ő elfogadta a bizonytalant, emiatt nagyon becsülöd. Bár lehet, hogy nem kell túlbonyolítani. Csak gesztusként gondoltam. Mivel tényleg nagyon rendes, és valószínűleg nem nagyon akarja tudni az igazságot, mert neki így is jó.
2008. júl. 6. 09:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!