Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 9hós kislányom egyre jobban...

9hós kislányom egyre jobban hasonlít az apujára. Ez nem is lenne gond, de aki azt hiszi hogy apuka, köze sincs a gyerekemhez. Más az apuka! Most mi lesz? Kiderül?

Figyelt kérdés
Rádásul az ál apuka ismeri is az iagzit. Így bármikor észreveheti a hasonlóságot!!! Mit csináljak???
2008. júl. 1. 21:56
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok hogy bíztattok a helyes útra és szorítotok nekem :)
2008. júl. 2. 08:18
 12/39 A kérdező kommentje:
Tudom h ez lenne a helyes hogy elmondjam minnél hamarabb. De képtelen vagyok így tönkretenni az ő életét. Bár lehet így még jobban tönkreteszem. Bárcsak ne lett volna az az éjszaka... Vállalnom kell a felelősséget mindenért,tudom. De nincs merszem bevallalni. Ráadásul az ál apuka családja utál,nem túlzással írtam ezt. A megcsalás miatt is már gyűlöltek,nemhogy ha majd ez kiderül. Egyébként 22éves vagyok. Elöttem lenne az élet. Nekem meg nincs olyan családom akinek csak úgy gyerekestűl rátelepdhetnék a nyakukra. Na meg nem is várom ezt el senkitől. És egyedül mit kezdjek havi 40.000 ft-tal? Mert ennyit kapok a lányom után.
2008. júl. 2. 08:25
 13/39 anonim ***** válasza:
100%

hääääät.:(.nézd.sztem jobb lett volna mär akkor tisztäzni amikor terhes lettél,vagy amikor megszületett a kis lànyod.akkor is lett volna oltäri nagy balhé,de ha most mondod el,jo nagyra szämithatsz:(:(:(:(!!leirok egy sztoryt(de gyorsan mert a 8hos kisfiam ébredezik:) )

szval a barätom(a kisfiam apuja.. )szval a barätom tesojänak vagy egy felesége 6 éve vannak együtt.4 év utän häzasodtak,és a pasi megcsalta öt egy csokkal.majd annyira büntudata volt,mikor hazament elmondta.aztän a csaj azt hitte megtud bocsäjtani,de nem ment,és félrekurt,bocsi de hät hogy irjam:D.és terhes lett..attol a mäsiktol..k1 honapmulva terhesen közölte a férjével hogy a bosszu hova vezetett,de nagyon örül hogy terhes,annak nem hogy mästol,de nem vetetei el a picit(mondjuk én jobbnak lättam volna ha elveteti ha szereti a férjét,és probälkoznak sajäton..na most a pasi ugy kidobta hogy iszonyat...ami érthetö sztem.aztä 1-2 honap mulva a PASI!NEM A CSAJ,A PASI! zokogott a csajnak hogy menjen vissza hozzä,elfogadja gyerekkel együtt,nevére veszi,és ugy neveli mintha a sajätja lenne stb!a csaj visszament a kisläny most kb 1,5 éves...és egy rossz szot nem mond a pasi a kislänyra, a felségére stb.teljesen ugy élnek mint egy normàlis csaläd,és ugy is neveli a picit. a nevét is megkapta.én azt mondom ehhez kell nagy akaraterö,hisz gondolj bele nem lehet könnyü a pasinak,de a csajnak sem!!!:S.aztän egyszer megkéRdzetem a csajt hogy elfogja e mondnai egyszer a kislänyänak?azt mondta igen...mert tudnia kelll,nem élhet hazugsägban.gondold el,hogy ha nem modnod el a länyodnak,éS akärkitöl ,vagy aklärhogyan vagy bärmi.kiderül .godnold el milyen sokkot kapna szegeny hogy kiderül akit apänak hitt kb 20 évig nem az apja,és azt sem tudja hol az apja,és ràadàsul te,nem közölted ezt vele:S:(.haragudna ràd életed végéig.ez biztos.jobban jàrsz,én szerintem...ha pl az csinàlod.ha ugyis elköltöznél messzire...hogy kinézed hova költöznéàl,elintézel mindent arra fele(lakäs stb stb)és elmész otthonrol a gyerekkel,cuccokkal...egyszerüen elköltözöl,és hagysz a pärodnak egy levelet!(de ne ird meg hova költöztél!!!!!mert kijöhet egy ilyen levél utän az indulat aztän leshetsz:S.a szämod tudja,és ha akar valamit felhiv.sztem ez a legjobb amit tehetsz.én személyesen nem merném ezt közölni föleg nem 9 honap utän:(.hät az én pärom is imäd stb de ha én ezt közölném vele kb egy pofonnal inditana,és hozzätezsem jogos lenne:S:(.ugyhogy maradjon a levél.vagy ha nemis költözöl el akkor menj 2-3-4 hétre lakni valakihez oda.anyud,b.nöd akàrki.és a lvelet ugyanugy hagy ott.éS vàrd a telefont vagy akärmit...:Shogy hogyan reagäl..:Ssok sikert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!komolyan!:(éS elhiszem hogy neked sem könnyü:(

2008. júl. 2. 08:33
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
a nagyon hosszu vàlaszado vagyok:) annyit kihagytam,hogy amugy lehet nem bocsäjt meg(ha meg megbocsàjt akkor becsüld meg angyon ezt az embert hisz ilyen nem sok van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) de sztem igy hogy ismerö az àl apuka az igazit..goindold el milyen megaläzo lesz ez neki ha méG az is kiderült hogy ö is ismeri az apät:(:(:(.és az igazi apa tudja ezt?mert ezt nem irtad.és érdekelne,érdekes sztory:)
2008. júl. 2. 08:37
 15/39 anonim ***** válasza:
86%
megint én avgyok aki mär kettöt irt!:).igaz én külföldön lakom,de megyek pestre is néha,ha gondolod tarthatjuk a kapcsit,és valamit majd kiötlünk.mit szolsz hozzà?:).meg még annyit ogy sztem is mielöbb mond el,csak rosszabb ha tovàbb huzod:(:
2008. júl. 2. 08:40
 16/39 A kérdező kommentje:

Külföldön hol laksz? Nagyonaranyos vagy hogy próbálsz segíteni. Meg hogy még a kapcsolatot is tartanád velem. De én vidéki vagyok! Úgy gondolom ez nem megoldható sajnos.

Az igazi apuval nagyon jó volt minden,kb. fél évig voltunk együtt titokba. Aztán okosabbnak tartottuk h vége legyen. Egyetlen egyszer szeretkeztem vele és lám baba lett belőle. ezt Isten is így akarta. Vele ne tartom a kapcsolatot,bár ha akarnám bármikor utolérném... De tényleg? Havi 40.000rel mit kezdjek a lányommal? Istenem,milyen felelőtlen vagyok!!!!!!!!!! Nagyon elvagyok keseredve. Bár öngyilkos soha nem lennék,mert nagyon imádom az én picimet és valakinek fel kell nevelni. nem hagynám soha magára!

2008. júl. 2. 08:58
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
nézd végig a családfádat és a nem igazi apuka családféját, csak van valaki, akire hasonlít a gyerek. Nahát, tiszta apai nagyapja... vagy valami hasonló...
2008. júl. 2. 09:11
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
én is külföldön lakom,és az elöttem iro külföldön élönek nagyon igaza van,fogd magad pakolj,irj egy levelet és menj.ne azt kérdezd hovà,valami ugyis lesz.édesanyàd,testvéred,keresztszülö,stb.biztos van aki segit!!!!!40 000 szinte semmi,de inkàbb 40 000 havonta,minthogy depressziossà vàlj a hazugsàgok miatt.idövel nem 40 000-ed lesz hanem több.de ne sokàig vàrj,mert minél hamarabb annàl jobb!!!!!!
2008. júl. 2. 09:27
 19/39 anonim ***** válasza:
100%

Hűha, szép kis slamasztikába kerültél... Többen írták előttem, hogy már az elején meg kellett volna mondanod a párodnak, de mivel ez nem történt meg, most duplán nehéz helyzetben vagy. Én a helyedben őszinte lennék, talán most még menthető a helyzet, bár ha bevallod a tévedésed, a párod bizalma valószínűleg nagyon megrendül benned, talán egy életre (a férfiak nagyon ritkán tudják megbocsátani, ha a nő megcsalja őket). Én ezzel együtt bevállalnám, hiszen felelősségteljes felnőtt emberként vállalni kell a tetteink következményeit, bármi is legyen az. Azt gondolom, a párod megérdemli a választás lehetőségét, fel akarja-e nevelni más gyerekét, vagy nem. Láttam már olyan férfit a környezetemben, aki zokszó nélkül vállalta... :)

A hazugságban élés pedig nagyon rossz hatással van mindegyikőtökre, de ezt már az ezoterikus tanok hirdetik. Az elfojtott indulatoknak, a tudatosan elnyomott késztetéseknek bizonyított a testet-lelket megbetegítő hatása (Lásd Freud). Ez csak egy vélemény, de szerintem ne várj túl sokat a vallomással. Szorítok neked, hogy minden rendben menjen! :)

2008. júl. 2. 09:36
 20/39 A kérdező kommentje:
Egyébként rám is nagyon hasonlít :)) csak az apjára jobban. :)))) nem tudtok valami olyan oldalt h feltölthetek képet és kiadja hogy hasonlít-e rá vagy rám: Állítólag van ilyen.
2008. júl. 2. 09:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!