Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 9hós kislányom egyre jobban...

9hós kislányom egyre jobban hasonlít az apujára. Ez nem is lenne gond, de aki azt hiszi hogy apuka, köze sincs a gyerekemhez. Más az apuka! Most mi lesz? Kiderül?

Figyelt kérdés
Rádásul az ál apuka ismeri is az iagzit. Így bármikor észreveheti a hasonlóságot!!! Mit csináljak???
2008. júl. 1. 21:56
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
87%
svàjcban lakom.a pärom svàjci( a picim apuja).hät ténleg kivänom hogy vlahaogy ne huzd sokäig és hogy mégiscsak ügyesen....:).és kivänom hogy valahogy joraforduljon..:)!!!
2008. júl. 2. 09:50
 22/39 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem meg ne mond meg a férjednek a "stiklit". Gondolj bele mekkorát rúgnál bele a férjedbe. Főleg ha egyébként jó a kapcsolatotok! (jó?) Azt mérlegeld milyen jövőt szánsz a gyereknek, apa nélkül nő fel? Egy életre szóló traumát okozol a férjednek, aki feltételezem odavan érted és a lányotokért. Megérni szétrúgni a házasságot?

Nem az a megoldás ha elmenekülsz, ha már ekkorát hibáztál viseld a nehéz súlyát a sírig!

2008. júl. 2. 12:45
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

sya/háát tényleg nem vagy könnyű helyzetben..én a helyedben megmondanám neki az igazat...de előttem is már annyian leírták a véleményem, h.inkább nem terhellek ezzel tovább,viszont itt van egy oldal ahova képet tölthetsz fel,h.,megnézd a hasonlóságot..sok sikert neked a továbbiakban.-)

[link]

2008. júl. 2. 13:25
 24/39 A kérdező kommentje:
Az ál apuka fényképet töltöttem fel és az jött ki hogy 41% jobban hasonlít rá,mint rám !!!! Szóval ez egy kamu!
2008. júl. 2. 14:13
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy a hasonlóság , a lányod és apja között csak neked tűnik fel ennyire, mert te tudod, amit más nem. Szerintem ne rúgd fel az életedet, ha boldogan éltek, a pároddal boldogan nevelitek a kicsit, akkor ne boríts fel mindent!!! Lehet, hogy a párod sejti, talán tudja is mi az igazság ...de lehet, hogy nem akar titeket elveszíteni és magában elfogadná inkább ezt a helyzetet. Vércsoport alapján akár aapárod is simán rájöhetett eddig a titokra...Azt tartsd legfontosabbnak, hogy a gyerek ne sérüljön, ha eddig a párodat hitte apjának, és szereti mint egy apát, és ő is viszont, akkor ne okozz neki lelki törést....ez egy pszichológus asszisztens véleménye.
2008. júl. 2. 14:16
 26/39 A kérdező kommentje:
Mármint hogy vércsoport alapján? Én A pozitív vagyok és a lányom is!
2008. júl. 2. 14:36
 27/39 anonim ***** válasza:
86%

Húha szegénykém télleg szar a helyzeted..Nemistudom ...annyi minden lehet látni hogy valaki elmondja az igazat aztán meg a másik fél elhagyja azért amiit tett , pedig örülnie kellene hogy az illetőnek van bűntudata.És az igazi apa tudja h ő az apa?

DE hát én a hejedben uhh hát elmondanám de naon rettegnék..

2008. júl. 2. 16:00
 28/39 A kérdező kommentje:
Nem tudja hogy ő az apa. Bár ha meglátná...
2008. júl. 2. 16:16
 29/39 anonim ***** válasza:
49%
én irtam neked ide 08:33 perckr reggel azt a nagyon hosszut.bevallom azota csomot gondolkoztam ezen,és tényleg az lenne a legjobb ha kitalälnäl valamilyen modot hogy elmondd,és tiszta vizet önts a pohärba!hisz ha nem mondod el,egyrész a länyod életàét teszed tönkre örökra azzal ha kiderül,a pärodét is ha pl joval késöbb tudnà meg na meg a kislänyapukäjäét is,hisz ha pl 10-20 éves koräban derül ki,akärhogyan is,godnold el,hisz mégiscsak az apja...én tényleg egyenesnek tartom itt most az öszinteséget,és mielöbb amig a kislänyod nem érez ebböl olyan sokat..hisz még pici.jobb elöbb tullenni rajta.vagy örökre elakarod hallgatni?most lehet tulzok,de ha (ne adj isten)joval késöbb vagy bärmikor (ne nézz hülyének hogy ilyet irok,de én ma egezs nap a te sztorydon agyaltam:) )tehät ha neadj isten késöbb meghalsz akär balesetben vagy nagyob beteg lesz,akkor alänyodnak ugy kell leélnie az egesz életét hogy hazugsägban élt?nem kéne sztem:(.csak a länyodatnéz kéRlek,és ne azt hogy kit hogyan bäntasz meg vele..märmint ne nagyon azt nézd. akislänyod jövöje a fontos.nem?akkor meg ne titkold mert borzalmasan rosszat teszel ezzel vele:S.mégha sosem tudja is meg..akkor is...szegeny kisläny na:(.ugy élt egesz végig,hogy mäst hitt az apjänak,és az igazi apjänak sosem mondta hogy apa?ezek nagyonf ontos dolgok az életben,mégha csak egy kaland is volt neked a pasi...akkor is az apja!önts tiszta vizet a pohärba.ha ezzel elveszited a pärod leveszited!de a kislänyt ézd kérlek!és sztem a legfontosabb most az hogy a kisäny apukäjäval tisztäzd hogy van egy länya...ö az..aki a tied is.hidd el a kislänyodnak a legfontosabb méGha együtt sem laktok majd,de hogy érezze hogy apa anya mellette äll.kérlek.nem vicc én nagyon àtérzem a helyzeted,nekem is van egy 8 hos kisfiam,igaz,én az apukäjäval élek együtt..igaz nem ismerlek,de kéRlek gondold ät és hidd el hogy ez a legeslegjobb välasztäs amit tehetsz ha elmodnod.itt a länyodrol van szo,nem csak sima férledugtam- rol...ne haragudj nem bäntäsbol irtam.:(.tudod mit lätnék a helyesnek?..elöször az apäval beszélj..akiaz apja.menje l vele a picit hagyd az "apjära"..mond hogy talizol valakiddel vagy akärmi.és kisläny nélkül talälkozz vele.mond meg beszélnetek kell..nagyon fontos dolog.aztän ha odamész mond el neki hogy mi van,miért hazudtäl idäig stb és szeretnéd ha normàlisan ällna a kislänyhoz hisz ö nem tehet semmiröl.sztem vagytok annyira értelmes emberek hogy megtudjätok nagyon nagyon nrmàlisan beszélni ezt.aztän beszéld meg az apäval.hogy hogyan toväbb...minden téren!az a pasi aki azt hiszi hogy az apja,neki meg mäsodszorra mond meg .sztem igy jobb...mäsok irtäk,hogy ne mond el ne rugd fel a kapcsidat.ha nem mondod el és kéöbb ez akärhogyan is de kiderül a länyod életét rugod fel!rugd fel most a sajätodét azzal hogy bevallod mi a helyzet,és ha a pärod elhagy,ami valoszinü,akkor is godnolj arra hogy legaläbb öszinte voltäl,és nem kell hazugsägban leélned az életed,és föleg a lànyodnak sem!tényleg csak segiteni akarok:(...tök szar lehet..:(
2008. júl. 2. 16:46
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
A prodnak milyen a vércsoportja? és az igzi apáé?
2008. júl. 2. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!