9hós kislányom egyre jobban hasonlít az apujára. Ez nem is lenne gond, de aki azt hiszi hogy apuka, köze sincs a gyerekemhez. Más az apuka! Most mi lesz? Kiderül?
Szerintem meg ne mond meg a férjednek a "stiklit". Gondolj bele mekkorát rúgnál bele a férjedbe. Főleg ha egyébként jó a kapcsolatotok! (jó?) Azt mérlegeld milyen jövőt szánsz a gyereknek, apa nélkül nő fel? Egy életre szóló traumát okozol a férjednek, aki feltételezem odavan érted és a lányotokért. Megérni szétrúgni a házasságot?
Nem az a megoldás ha elmenekülsz, ha már ekkorát hibáztál viseld a nehéz súlyát a sírig!
sya/háát tényleg nem vagy könnyű helyzetben..én a helyedben megmondanám neki az igazat...de előttem is már annyian leírták a véleményem, h.inkább nem terhellek ezzel tovább,viszont itt van egy oldal ahova képet tölthetsz fel,h.,megnézd a hasonlóságot..sok sikert neked a továbbiakban.-)
Húha szegénykém télleg szar a helyzeted..Nemistudom ...annyi minden lehet látni hogy valaki elmondja az igazat aztán meg a másik fél elhagyja azért amiit tett , pedig örülnie kellene hogy az illetőnek van bűntudata.És az igazi apa tudja h ő az apa?
DE hát én a hejedben uhh hát elmondanám de naon rettegnék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!