Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ebben az esetben mehet a...

Ebben az esetben mehet a fogyasztóvédelem?

Figyelt kérdés

Egy mobiltelefonnal vannak gondjaim. A készüléket megvettem, majd 1 héttel később a GPS-t próbáltam rajta ki, és nem működött. A probélma az, hogy bemér, fogja a jelet, viszont ha mozgok, akkor a nyíl egy helyben van, a telefon szerint én ugyanott állok.

Bevittem a szervízbe, ahol annyit mondtak, nem tudnak vele mit kezdeni, felküldik Pestre, megnézik. Ott volt 3 hetet, visszakaptam, 1 napig jó volt, majd megint elszállt. Ehhez hozzájött, hogy a telefon fagyogatni, kezdett, a képernyő érintésére például hol felébredt hol nem, és a kamerával is egy csomó gond volt. A szervízben annyit mondtak 2-3 hét! Ez is letelt, és a minap hoztam el. A papíron "factory reset" és szoftveres beállítások szerepeltek mint végrehajtott feladatok, de a GPS továbbra sem jó, és a vakuval használt képeket, ugyanúgy elforgatja!

Ezesetben milyen jogaim vannak? A telefon 3 hónapos, vadonatújonnan rendeltem. Megemlíthetem nekik a fogyasztóvédelmet? Vagy kötelezhetem-e az adott boltot a vásárlási érték visszatérítésére?

2015. okt. 16. 19:14
 1/3 anonim ***** válasza:
ha valami netes gsm bolt,bolti garanciával akkor le se sz@rják a fogyasztóvédelmet...csak gyári garanciával szabad venni készüléket
2015. okt. 16. 19:29
 2/3 A kérdező kommentje:
1 év teljeskorű+1 év szoftvergaranciával vettem
2015. okt. 16. 19:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Szóval bolti garancia, ami semmit se ér... bepróbálkozhatsz, de hosszú menet lesz
2015. okt. 16. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!