Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » László Petrát elítélik szerint...

László Petrát elítélik szerintetek? Vagy megússza?

Figyelt kérdés

A Jobbikhoz köthető, szélsőjobboldali N1TV riporternőjéről van szó aki megrúgott egy kislányt, majd egy férfit gáncsolt ki akinek a nyakában volt a kislány.

Többen feljelentették, és kihallgatták a rendőrségen. Szerintetek elítélik és méltó büntetést kapja, vagy megússza?

2015. szept. 11. 12:06
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

"Nem gondolod, hogy különbség van aközött, hogy az utcán odamész egy gyerekhez és belerúgsz és aközött, hogy egy idegen tömeg amely törvényt szeg, rendőri intézkedés alól kivonja magát, egy operatőr felé zúdul aki megrémül, előtte a kamera, nem is látja mi történik és nem tud olyan döntést hozni amit elvárnának tőle?"

Erre csak azt tudom mondani, nézze meg mindenki a videót, aztán döntse el, hogy szerinte mi az igazság. Én nem láttam ijedtséget mindenesetre.

2015. dec. 30. 21:09
 42/42 anonim ***** válasza:

Szerintem a fő kérdés az, hogy azokat elítélik, akik mint egy állatcsorda, áttörtek a rendőrökön.

Mert bizony ez hivatalos személy elleni erőszak.

Büntetési tétel egytől öt évig terjedő szabadságvesztés.

Mérget veszek rá, hogy illegálisan lépték át a határt, ez három évig terjedő szabadságvesztés.

A kitörés után az autóúton vonultak, ami közúti veszélyeztetés, szintén három évig terjedő szabadságvesztés.

Gyűlnek, gyűlnek a büntipontok migráncséknál.

Ha pedig ezután is egy riporterrel vagytok elfoglalva és nem a de facto idegen, nemzetbiztonsági kockázatot jelentő bűnözőkkel, akkor valami nincs rendben a fejetekben.

2015. dec. 30. 21:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!