Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » László Petrát elítélik szerint...

László Petrát elítélik szerintetek? Vagy megússza?

Figyelt kérdés

A Jobbikhoz köthető, szélsőjobboldali N1TV riporternőjéről van szó aki megrúgott egy kislányt, majd egy férfit gáncsolt ki akinek a nyakában volt a kislány.

Többen feljelentették, és kihallgatták a rendőrségen. Szerintetek elítélik és méltó büntetést kapja, vagy megússza?

2015. szept. 11. 12:06
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

"pedig nem gáncsolás volt"

Így van, nem volt gáncsolás. Nem történt semmi.

Téma lezárva.

2015. dec. 27. 19:43
 32/42 anonim ***** válasza:

A kérdés kiírójának üzenem, hogy előbb tájékozódjon, mielőtt kérdést ír ki.

1. Ha és amennyiben (feltéve, de nem megengedve) egy gáncsolás történt, az még a "könnyű testi sértés" törvényi tényállását sem meríti ki.

2. Amennyiben kimeríti, úgy csak és kizárólag magánindítványra (azaz csak a sértett tehet feljelentést) lehet eljárást indítani, mivel nem közvádas.

Ennyit arról, hogy "Többen feljelentették"...

Tessék kicsit olvasgatni a Büntető törvénykönyvet, kedves kérdező...

2015. dec. 29. 15:54
 33/42 anonim ***** válasza:
Végre egy jogilag megfogalmazott válasz a szélsőséges liberálisoknak. Jól fogalmazta meg az előttem szóló. Utána kell olvasni mielőtt cirkuszt csinálnak.
2015. dec. 29. 17:40
 34/42 Andizsuzsi ***** válasza:
Nem a gáncsolás, hanem két gyerek megrúgása miatt garázdaság gyanújával folyik ellene eljárás.
2015. dec. 29. 17:48
 35/42 anonim ***** válasza:

"Nem a gáncsolás, hanem két gyerek megrúgása miatt garázdaság gyanújával folyik ellene eljárás."

1. nem rúgott meg gyerekeket

2. ha meg is tette volna, az se garázdaság

2015. dec. 29. 18:20
 36/42 Andizsuzsi ***** válasza:

." nem rúgott meg gyerekeket "

Gondolom te jobban tudod, mint ő maga:" Gyakorlatilag sokkos állapotban vagyok attól, amit csináltam...

Tettemet őszintén megbántam, és vállalom érte a felelősséget"

2. ha meg is tette volna, az se garázdaság

Ezt majd az eljáró hatóság eldönti.

2015. dec. 29. 18:47
 37/42 anonim ***** válasza:

"nem rúgott meg gyerekeket"

Sajnos videó van róla, hogy igen. Szánalmas, hogy tagadni akarjátok.

2015. dec. 29. 20:16
 38/42 anonim ***** válasza:

"Ezt majd az eljáró hatóság eldönti."

Rosszul gondolod.

Bármennyire is hihetetlen számodra, a véleményalkotás, véleménynyilvánítás nem az "eljáró hatóság" kizárólagos jogosítványa.

Legalábbis egy demokráciában...

2015. dec. 30. 00:07
 39/42 Andizsuzsi ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy nem lehet véleményed. A kérdés arra vonatkozott, hogy elítélik-e. Ezt pedig egy demokráciában az eljáró hatóság dönti el.
2015. dec. 30. 07:24
 40/42 anonim ***** válasza:
Miért ítéljék el? Nem gondolod, hogy különbség van aközött, hogy az utcán odamész egy gyerekhez és belerúgsz és aközött, hogy egy idegen tömeg amely törvényt szeg, rendőri intézkedés alól kivonja magát, egy operatőr felé zúdul aki megrémül, előtte a kamera, nem is látja mi történik és nem tud olyan döntést hozni amit elvárnának tőle? Ez az egész egy törvényszegéssel kezdődött, papírok nélkül jöttek olyan országokból ahol terrorizmus van, nem akarták regisztrálni magukat. Amerikában ezért agyonlőtték volna őket. Itt viszont egyes unatkozó liberálisok állandóan ezen a gumicsonton rágódnak. Én szíven szerint azt mondom, hogy Petra ártatlan aki ocsmány hadjárat áldozata.
2015. dec. 30. 17:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!