Ha valaki pl .5 évre börtönbe kerül, mennyi az esélye, hogy megússza megerőszakolás nélkül?
Figyelt kérdés
2010. szept. 21. 15:44
1/18 anonim válasza:
attól függ melyik sittre viszik és mennyire viv ki tiszteletet szerintem
2/18 anonim válasza:
Semmi az egész! Támadd meg mindig a smasszert, akkor mész magánzárkába, ott meg általában békén hagynak a buzeránsok.
5 év nem idő!
4/18 anonim válasza:
hát azért sok szerintem, de segíteni nem tudok, nincs tapasztalatom ilyen téren, sajnálom
5/18 anonim válasza:
Eksön elött nyögd be hogy AIDS-es vagy:DAkkor talán megúszod:D
6/18 anonim válasza:
Ez nem Amerika, szóval, ki lehet maradni a témából.
Magáncellát lehet kérvényezni!
A börtön nagyon enyhe. A fegyházban vannak az elmebetegek, na ott azért lenne mitől félni.
7/18 anonim válasza:
"Eksön elött nyögd be hogy AIDS-es vagy:DAkkor talán megúszod:D"
és akkor az összes adis-es rab örömmel fog megtoszni:)
8/18 anonim válasza:
Utolsó: jogos:D
Akkor mittomén valami más fertőző betegség..:D
9/18 anonim válasza:
szerintem kerdes miert kerult be? Ha gyerek balheval akkor tuti nem ussza meg mert van betyarbecsulet is a nemi eroszakosokat es a gyerekbalhesokat utalajak az orok es fegyencek is sxal nagy esellyel parszor megdugnak
10/18 anonim válasza:
Tényleg, kérdező, mivel kerültél be? Az számít odabent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!