Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha valaki pl .5 évre börtönbe...

Ha valaki pl .5 évre börtönbe kerül, mennyi az esélye, hogy megússza megerőszakolás nélkül?

Figyelt kérdés
2010. szept. 21. 15:44
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Én semmiért , félreértés ne essék , nem én rólam van szó , csak felvetettem egy példát mert kíváncsi voltam . Honnan tudják a többi elítélt hogy miért van ott az ember ? Hazudhat bármit . Ezzel szemben pl . nemi erőszakosokat már úgy fogadnak hogy mindent tudnak . A smasszerok elmondják a többinek hogy mivel jön be az " újhús " ? Vagy mi ?
2010. szept. 22. 08:49
 12/18 anonim ***** válasza:

Honnan a f@szból tudjaM,

feri a 7-es zárkából

2010. szept. 22. 23:41
 13/18 anonim ***** válasza:
75%
Talan egyreszt az orok se szertik a gyerek es nemi eroszakosokat talan toluk? Gondolom az orok tudjak ki miert van elitelve. Esetleg sajto? Vagy hozzatartozo akivel eszmben elkovettek? De szerintem leginkabb az orok "szoljak" el magukat ilyenkor...jo lenne ha olvasna egy bortonor a topicot es irna valami erdekesseget a temaval kapcsolatban mert engem is nagyon erdekel :)
2010. szept. 22. 23:55
 14/18 anonim válasza:
Apukám a BV-ben dolgozott, smasszerkodott is...ez attól függ, milyen bűncselekmény miatt ül, mert ha megerőszakolás, és a kiskorú megrontása, miatt akkor iszonyatosan megfingatják a bentiek, is és a smasszerek is...de tényleg attól függ hova kerül, és hogy miért!
2010. szept. 28. 08:54
 15/18 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire akarod. :)
2010. szept. 28. 15:47
 16/18 skorpiozeiss válasza:
Attól függ milyen börtönbe kerül.
2010. szept. 28. 18:28
 17/18 anonim válasza:
Nézd meg a Kegyenc Fegyenc című filmet :D
2010. okt. 1. 20:51
 18/18 anonim ***** válasza:
Majdnem 100%.
febr. 5. 03:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!