Ha bemegyek a Keletibe, ököllel rátámadok egy menekültetsegítőre, akkor milyen jogi következményei lennének? Elveszíthetem a munkám?
Sztem engem keress!
Garantálom hogy a jogi következmények a hagyatéki tárgyasodban fognak kimerülni, ami téged illet.
Este ott vagyok, várlak.
A szándékodnak ellenkező hatást fogsz vele kiváltani, mert a libsisajtó ki fog pengellérezni, mint erőszakos neonáci disznót, a pofánvert hülyegyerekből pedig mártírt csinálnak.
Sokkal helyesebb, sokkal célravezetőbb, ha higgadtan és értelmesen napi 25 órában igyekszel mindenkit meggyőzni arról, hogy senkinek sem jó, ha a fekete-afrikaiak és a teveb..szók Európából is Afrikát csinálnak, és szavazzon olyna pártra, amely nyiltan felvállalja, hogy Magyarország a magyaroké!
"A szándékodnak ellenkező hatást fogsz vele kiváltani, mert a libsisajtó ki fog pengellérezni, mint erőszakos neonáci disznót, a pofánvert hülyegyerekből pedig mártírt csinálnak."
Nahát, megbüntetnek egy olyan embert, aki szétveri ököllel egy másik ember fejét!
Hihetetlen, hogy milyen országban élünk!
Nem a segítőre gondoltam, hohy hazaáruló. Azt akarom, hogy engem ne nézzenek annak és kinyerjem az elismerést.
Kinek az elismerését akarod elnyerni ezzel a primitív megnyilvánulással??
"Azt akarom, hogy engem ne nézzenek annak és kinyerjem az elismerést."
Nem ezzel lennél hazaáruló, hogy rátámadsz egy segítőkész magyarra?
"Az a legnagyobb baj az országunk népességének (sajnos)többségével, hogy egy ilyen tizenéves gyerek szintjén van aki képes ilyen kérdést megfogalmazni."
Teljesen egyetertek.
Ezert is leptem le Kanadaba meg 4 eve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!