Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha bemegyek a Keletibe,...

Ha bemegyek a Keletibe, ököllel rátámadok egy menekültetsegítőre, akkor milyen jogi következményei lennének? Elveszíthetem a munkám?

Figyelt kérdés
Figyelemfelkeltésként csinálnám, hogy fel kéne ébredniük az embereknek, hogy itt bajok lesznek, ha muszlimáradat jön. És nem vagyok hazaáruló.
2015. szept. 6. 12:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
91%

Sztem engem keress!

Garantálom hogy a jogi következmények a hagyatéki tárgyasodban fognak kimerülni, ami téged illet.

Este ott vagyok, várlak.

2015. szept. 6. 12:40
 12/25 anonim ***** válasza:
24%

A szándékodnak ellenkező hatást fogsz vele kiváltani, mert a libsisajtó ki fog pengellérezni, mint erőszakos neonáci disznót, a pofánvert hülyegyerekből pedig mártírt csinálnak.

Sokkal helyesebb, sokkal célravezetőbb, ha higgadtan és értelmesen napi 25 órában igyekszel mindenkit meggyőzni arról, hogy senkinek sem jó, ha a fekete-afrikaiak és a teveb..szók Európából is Afrikát csinálnak, és szavazzon olyna pártra, amely nyiltan felvállalja, hogy Magyarország a magyaroké!

2015. szept. 6. 12:41
 13/25 anonim ***** válasza:
34%
Ha nem akarsz hazaáruló lenni akkor nagy ivben sz.rd le ezeket a tetveket. Nem érnek ezek annyit se hogy bottal nyúlj hozzájuk. Gondolj bele, mennyivel jobb vagy attól a csürhétől meg a libsi segítőiktől.
2015. szept. 6. 12:46
 14/25 anonim ***** válasza:
85%

"A szándékodnak ellenkező hatást fogsz vele kiváltani, mert a libsisajtó ki fog pengellérezni, mint erőszakos neonáci disznót, a pofánvert hülyegyerekből pedig mártírt csinálnak."

Nahát, megbüntetnek egy olyan embert, aki szétveri ököllel egy másik ember fejét!

Hihetetlen, hogy milyen országban élünk!

2015. szept. 6. 12:47
 15/25 anonim ***** válasza:
90%

Nem a segítőre gondoltam, hohy hazaáruló. Azt akarom, hogy engem ne nézzenek annak és kinyerjem az elismerést.

Kinek az elismerését akarod elnyerni ezzel a primitív megnyilvánulással??

2015. szept. 6. 12:49
 16/25 anonim ***** válasza:
79%
Ezzel nem arra hívnád fel a figyelmet, hogy a menekültekkel baj van, hanem arra, hogy a sötét széljobberekkel van inkább a probléma.. Ezt meg eddig is tudtuk.
2015. szept. 6. 12:59
 17/25 anonim ***** válasza:
83%
Az en elismeresemet azonnal elnyered, ha most azonnal megirod a hazi feladataidat es segitesz otthon annyit az anyukadnak, hogy rendet raksz a szobadban.
2015. szept. 6. 13:01
 18/25 anonim ***** válasza:
78%

"Azt akarom, hogy engem ne nézzenek annak és kinyerjem az elismerést."

Nem ezzel lennél hazaáruló, hogy rátámadsz egy segítőkész magyarra?

2015. szept. 6. 13:22
 19/25 anonim ***** válasza:
87%
Az a legnagyobb baj az országunk népességének (sajnos)többségével, hogy egy ilyen tizenéves gyerek szintjén van aki képes ilyen kérdést megfogalmazni.
2015. szept. 6. 13:37
 20/25 anonim ***** válasza:
87%

"Az a legnagyobb baj az országunk népességének (sajnos)többségével, hogy egy ilyen tizenéves gyerek szintjén van aki képes ilyen kérdést megfogalmazni."

Teljesen egyetertek.

Ezert is leptem le Kanadaba meg 4 eve.

2015. szept. 6. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!