Ha bemegyek a Keletibe, ököllel rátámadok egy menekültetsegítőre, akkor milyen jogi következményei lennének? Elveszíthetem a munkám?
Figyelt kérdés
Figyelemfelkeltésként csinálnám, hogy fel kéne ébredniük az embereknek, hogy itt bajok lesznek, ha muszlimáradat jön. És nem vagyok hazaáruló.2015. szept. 6. 12:22
1/25 anonim válasza:
Nyilván az okozott sérülés mértékétől függ.
Hogy a munkahelyed mit csinál veled az pedig attól függ, mennyire egyeztethető össze a viselkedés a vállalat kultúrájával.
2/25 anonim válasza:
" Aki olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el és két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
3/25 A kérdező kommentje:
Bocs, primitívnek hangzok, de egyébként értelmes vagyok és senki nem nézné ki, hogy a légynek se ártanék, de ez a bevándorlómizzéria és az itteni kommentelők teljesen kikezdték az idegeimet. Nem vagyok hazaáruló. Segítségre van szükségem, hogy eldöntsem mi a helyes. Kérem a moderátorokat, ne töröljék a kérdést.
2015. szept. 6. 12:28
4/25 A kérdező kommentje:
*légynek is ártanék, elírtam.
2015. szept. 6. 12:30
5/25 anonim válasza:
És miert a segítőt bántod?a szíreknek nem mersz neki menni? ha ha ha
6/25 anonim válasza:
Testi sértésnek számít. A rendőrök bevisznek természetesen. Aki segít a menekülteknek nem hazaáruló, csak egy segítőkész aktivista. A problémát nem lehet megoldani erőszakkal, mert erőszak szülte. Ha bántasz valakit csak te kerülsz börtönbe. A menekültek attól még jönni fognak. Úgy gondolom minden embernek segíteni kell akinek szüksége van rá. Persze a helyzet rossz, abban egyetértünk.
7/25 anonim válasza:
Ha megteszed valószínűleg fejlent az aki ellen elkövetted, amiért bevisznek és akár felfüggesztettet is kaphatsz, ami viszont onnantól benne lesz a rendszerbe.
8/25 anonim válasza:
Nem itelkezhetsz magadtol, mert az onbiraskodas.
Nem lehetsz agressziv, mert az garazdasag.
Azt mondjuk megteheted, hogy osszegyujtod a menekultek uruleket es vizeletet ... es mind a nyakukba ontheted ... ez a velemeny kinyilvanitas.
9/25 anonim válasza:
"Bocs, primitívnek hangzok, de egyébként értelmes vagyok"
Igen, nagyon értelmes vagy, főleg amikor felteszel egy olyan kérdést, hogy kirúghatnak-e a munkahelyedről, amikor az utcán csak úgy nekiesel ököllel egy embernek...
10/25 A kérdező kommentje:
Nem a segítőre gondoltam, hohy hazaáruló. Azt akarom, hogy engem ne nézzenek annak és kinyerjem az elismerést.
2015. szept. 6. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!