Atm-ben találtam 10000 (tízezer) ft ot, elraktam, Mik lehetnek a következményei? Bőveben lent
Figyelt kérdés
Helyzet, még két hete vettem ki pénzt egy atmből. Sokadik próbálkozásra sem vette be a kártyát, mire láttam, hogy egy tízes van a kiadóba. Megfordultam hogy szóljak de nnem jegyeztem meg az embert, és nem is ismertem fel. Így a tizes kihúztam, kivettem az én pénzem és azzal egyutt összefogva elraktam. Ez tudom hogy lopás vagy mi. De mire számítsak ha befürdök? Nincs priuszom, 18 elmúltam.2015. aug. 9. 13:09
11/15 anonim válasza:
[link] ez, gyakorlatilag kicsi az esélye, hogy bármi lesz belőle.
Valószínűleg csak a lelkiismereteddel kell elszámolnod
12/15 anonim válasza:
"Tehát ha valaki mondjuk ottfelejti a telefonját pl. egy étteremben az asztalon, azt nyugodtan elrakhatja bárki magának, mert az nem lopás? Érdekes meglátásai vannak itt egyeseknek."
Telefonnal ki lehet deríteni, hogy kié, egy papírdarabnál nem
13/15 anonim válasza:
"Telefonnal ki lehet deríteni, hogy kié, egy papírdarabnál nem"
A sértett panaszt tesz a banknál, ők pedig megnézik az ATM kamerájának felvételét. Nem nagy ördöngösség...
14/15 anonim válasza:
...ilyen embereket, ha valamit "őrizetlenül" találnak és máris "magáévá teszik" és vannak akik szerint ez: normális; természetes; elvárt; más is ezt tette volna; egyszer szerencsém volt; múltkor én hagytam el valamit, azt is elvitte valaki ...ezt sohasem fogom megérteni. Ez számomra egy teljesen abnormális magatartás.
15/15 anonim válasza:
Szomszéd ilyenért van előzetesben 13000forint miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!