Mit csináljak, hogy ne járjak rosszul? Lehet, hogy nagyon rossz tanácsot kaptam a bíróságon?
Az ügyem a következő: T-com internet sebessége nagyon rossz volt, reklamáltam, ők néha "javítottak", de nem javult a helyzet. A számlákat nem fizettem, elbírálást kértem a számlázási osztálytól. Reakció néha volt, de így is felhalmozódott kb. 50 ezer Ft, mivel hónapokig húzták a dolgokat. Hiába telefonáltam, hiába írtam email-t, ajánlott tértivevényes "saját kézbe" levelet. A lényeg, hogy a Hírközlési Hatóságnál bejelentettem őket és megállapították, hogy vagyoni előnyre tett szert a T-Com, mivel a számlákat csak küldte, a reklamációkra meg nem reagált. Meg is büntették őket. Behajtó céghez került a "tartozás", elmentem a bíróságra, ahol "tanácsot" adtak, mégpedig azt, hogy ne tegyek bejelentést, várjam meg, míg ők bíróságon követelik a pénzt, mert akkor nekem milyen jó lesz, mert az én városomba lesz a tárgyalás...bla bla.
Most már másik behajtó cégnél van az ügyem. Elküldtem nekik a végzést (Hírk. Hat.), de nem érdekli őket, mert a tartozás "él" és fizessek! NEVETSÉGES!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!