Ha terhes a barátnőm, de már nem vagyunk együtt, akkor kell tartásdijat fizetnem?
"Addigra megunja a másik fél is és semmi nem lesz."
Hehe, meg ahogy Moricka elkepzeli :) Lehet hogy a jog malmai lassan orolnek, de ha megallapitjak az apasagodat, akkor visszamenoleg is fizetni fogsz.
RÉSZLET A RENDŐRSÉG NYOMOZÁST MEGSZÜNTETŐ HATÁROZATÁBÓL:
"a joggyakorlat egységes abban a tekintetben, hogy az elkövető jövedelme a mindenkori minimálbérnél alacsonyabb, tehát olyan mértékű, hogy abból a saját létfenntartása sem biztosított, más keresete pedig önhibájából nincsen, akkor büntetőjogi szempontból a felelőssége a taratás elmulasztásért -önhiba hiányában- nem állapítható meg."
Erölködhetnek ha minimálbérre bejelentett akár nagyvállalkozó vagy.
"De nincs mit megállapítani, mert nem én vagyok az apa."
Baxod, ha nem te vagy az apa nyilvan nem kell tartasdijt fizetned.
Ha mindenki mindenkivel, rengeteg pia után, aztán az, aki terhes lett (tabletta, koton nuku), BÁRKIT megnevezhet apának, aki ott volt a buliban.
Hogy lehettek ennyire lúzerek?
Böszme! Áruld már el, kit tartasz zabigyereknek!
Mert, ha az anya neveli egyedül a gyerekét, úgy 1000 ft pluszt ad az állam. Vagy ezt sajnálod?
A BARÁTNŐJE, de a kérdező lelépett, 99%, hogy ő az apa, abból a gusztustalan fajtából, aki lelépéssel megoldottnak tartja a problémát.
Igen, kell, mert a te gyerked! Te idióta. Hogy lehetsz ennyire sötét????? APa lelép és porblem solved????
ANnyira sötét vagy, pont akkor nem kéne fiztned, ha együtt nevelitek a gyereket. 8 általánost elvégezted???
Szánalmasan sötét vagy!
"Tehát ha esetleg megtartja a babát, de én nem szeretném őt elvenni, nem a gyerek miatt hanem miatta. Nem tudnék vele együtt lenni... Igy kell fizetni tartásdijat vagy valamit?"
Ilyen szintű ostobaságon csak röhögni lehet. És SAJNÁLNI :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!