Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha terhes a barátnőm, de már...

Ha terhes a barátnőm, de már nem vagyunk együtt, akkor kell tartásdijat fizetnem?

Figyelt kérdés
Tehát ha esetleg megtartja a babát, de én nem szeretném őt elvenni, nem a gyerek miatt hanem miatta. Nem tudnék vele együtt lenni... Igy kell fizetni tartásdijat vagy valamit?

2015. jún. 22. 22:24
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
64%

"Addigra megunja a másik fél is és semmi nem lesz."

Hehe, meg ahogy Moricka elkepzeli :) Lehet hogy a jog malmai lassan orolnek, de ha megallapitjak az apasagodat, akkor visszamenoleg is fizetni fogsz.

2015. jún. 24. 10:59
 42/49 anonim ***** válasza:
De nincs mit megállapítani, mert nem én vagyok az apa. Addig is had fizessen agyba-főbe.
2015. jún. 24. 11:20
 43/49 anonim ***** válasza:

RÉSZLET A RENDŐRSÉG NYOMOZÁST MEGSZÜNTETŐ HATÁROZATÁBÓL:

"a joggyakorlat egységes abban a tekintetben, hogy az elkövető jövedelme a mindenkori minimálbérnél alacsonyabb, tehát olyan mértékű, hogy abból a saját létfenntartása sem biztosított, más keresete pedig önhibájából nincsen, akkor büntetőjogi szempontból a felelőssége a taratás elmulasztásért -önhiba hiányában- nem állapítható meg."

Erölködhetnek ha minimálbérre bejelentett akár nagyvállalkozó vagy.

2015. jún. 24. 11:29
 44/49 anonim ***** válasza:
100%

"De nincs mit megállapítani, mert nem én vagyok az apa."

Baxod, ha nem te vagy az apa nyilvan nem kell tartasdijt fizetned.

2015. jún. 24. 11:40
 45/49 anonim ***** válasza:

Ha mindenki mindenkivel, rengeteg pia után, aztán az, aki terhes lett (tabletta, koton nuku), BÁRKIT megnevezhet apának, aki ott volt a buliban.

Hogy lehettek ennyire lúzerek?

2015. jún. 24. 15:01
 46/49 anonim ***** válasza:

Böszme! Áruld már el, kit tartasz zabigyereknek!

Mert, ha az anya neveli egyedül a gyerekét, úgy 1000 ft pluszt ad az állam. Vagy ezt sajnálod?

2015. jún. 24. 20:09
 47/49 anonim ***** válasza:
43! Kissé sántít. Most akkor önhiba vagy sem?
2015. jún. 24. 20:11
 48/49 anonim ***** válasza:

A BARÁTNŐJE, de a kérdező lelépett, 99%, hogy ő az apa, abból a gusztustalan fajtából, aki lelépéssel megoldottnak tartja a problémát.

Igen, kell, mert a te gyerked! Te idióta. Hogy lehetsz ennyire sötét????? APa lelép és porblem solved????

ANnyira sötét vagy, pont akkor nem kéne fiztned, ha együtt nevelitek a gyereket. 8 általánost elvégezted???

Szánalmasan sötét vagy!

2015. jún. 24. 22:58
 49/49 anonim ***** válasza:

"Tehát ha esetleg megtartja a babát, de én nem szeretném őt elvenni, nem a gyerek miatt hanem miatta. Nem tudnék vele együtt lenni... Igy kell fizetni tartásdijat vagy valamit?"

Ilyen szintű ostobaságon csak röhögni lehet. És SAJNÁLNI :(

2015. jún. 24. 23:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!