Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha terhes a barátnőm, de már...

Ha terhes a barátnőm, de már nem vagyunk együtt, akkor kell tartásdijat fizetnem?

Figyelt kérdés
Tehát ha esetleg megtartja a babát, de én nem szeretném őt elvenni, nem a gyerek miatt hanem miatta. Nem tudnék vele együtt lenni... Igy kell fizetni tartásdijat vagy valamit?

2015. jún. 22. 22:24
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
83%
Ha ő beperel, és kéri az apaság megállapítását, akkor köteles vagy bizony! Egyébként még az is lehet, hogy többen lesztek jelöltek, ha igaz amit írtál a lányról.
2015. jún. 22. 23:03
 22/49 anonim ***** válasza:
55%
minden pasinak aki ezt olvasa gumit mindig huzzunk mert nem csak a nön mulik a pasi felelősége is
2015. jún. 22. 23:04
 23/49 anonim ***** válasza:
77%
De ha több jelölt van, nem hiszem, hogy ugrálna a csaj, max a hülyébbeknél, akik mindent bevesznek. Ugyanis a dns vizsgálat igen drága és ha nem ő az apa, akkor a nőé a költség.
2015. jún. 22. 23:07
 24/49 anonim ***** válasza:
32%

Ha a csaj belemegy tehetsz lemondó nyilatkozatot, gond annyi h a csajnak kell belemennie te ezt önállóan nem teheted.

Sorry :( máskor húzz kotont v dugj inkább fiúval.

2015. jún. 22. 23:27
 25/49 anonim ***** válasza:
56%
Volt olyan szomszédom, aki két évig fizette a gyerektartást, mint apa, de a gyerek szőke volt, ő meg fekete, nem is hasonlított rá. Aztán elvitte apasági vizsgálatra, akkor aztán bevallotta kiscsaj, hogy a másik srác az apa, de annak nem volt semmilye, ennek a szülei viszont gazdagok. Később el is vette az igazi apja a kiscsajt, de hamar elváltak.
2015. jún. 22. 23:30
 26/49 anonim ***** válasza:
69%

Ha te vagy az apa, akkor igen, fizetned kell.

Ha elvennéd, akkor nem kéne tartásdíjat fizetned :)

Te a Marson élsz?????

2015. jún. 22. 23:51
 27/49 Skorpió87 ***** válasza:
22%
Ezért kell a teszt, hogy kiderüljön, hogy te vagy-e az apa. Jobb ezt tudni, ha nem bízol benne, mint vakon fizetni. A barátnő pedig megfontolhatná, hogy saját szakállára szüli meg a gyereket, ha még nem előrehaladott a terhesség. Ezt meg kéne vele beszélni, mert lehet , hogy akkor szeretné megtartani a babát, ha te is mellette vagy...
2015. jún. 23. 00:15
 28/49 anonim ***** válasza:
25%
Már leírtam egy párszor, de én minden szülésnél kötelezővé és ingyenessé tenném az apasági tesztet. mennyi nő pofára esne...:D
2015. jún. 23. 05:05
 29/49 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt nem értem, fizetni nem akarsz, mert, hogy nem a te gyereked, de apasági vizsgálatot sem akarsz. Szóval akkor mégis a te gyereked?
2015. jún. 23. 07:19
 30/49 anonim ***** válasza:
92%
28! És mennyi faszi is, ha kiderülne a kötelező vizsgálat során, hogy több gyereke van, mint gondolta.
2015. jún. 23. 07:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!