Ha terhes a barátnőm, de már nem vagyunk együtt, akkor kell tartásdijat fizetnem?
"ha nem vállalod a gyereket nem kell fizetni."
muhaha :)
Kérdező, ha te csináltad a gyereket, akkor neked kell eltartani.
Így is elég zabigyereket tartanak el az én adómból...
Apasági tesztet nem vállaltam, az ki nem kényszeríthető. Apasági nyilatkozatot nem tettem, így a gyerek az anya vezeték nevét kapta.
Nincs is jogomban látni, mert nem tettem rá apasági nyilatkozatot.
Mi a kérdés???
Szerinted lefognak és apasági tesztre visznek, mert valaki azt állítja "lehet" tőled terhes??
"www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules__795321-mi-tortenik-ha-nincs-apasagi-nyilatkozat"
ha még bíróságra is kerülsz csak a megjelenés a kötelező, ha nem mész elővezetnek. De mást nem tudnak kikényszeríteni.
A dns mintaadáshoz meg eleve nyilatkozat kell, amit én nem tettem, nem adtam és ennyi
Utolsó!
Szerintem ne verd a nyálad itt, mert az, amit te csinálsz, az aljadék kategória, szánalmas.
Amúgy meg bíróságilag kötelezhető vagy dns vizsgálatra, úgyhogy neked is csak idő kérdése, aztán végre megkapja majd a gyereked azt az anyagi támogatást, ami jogosan jár tőled. Undorító az ilyen felelőtlen ember.
Van gyermekem ami az enyém.
Ő nem az enyém, az anyja akar lenyulni. Még nem is hasonlít rám. Legalább 6 ember jött számításba aki az apa lehet, de egyértelmű melyik már arc alapján. Persze őt meg az anya nem akarja.
Kikértem ügyvéd tanácsát, tőle tudom. Nem mintha nem vállalhatnám be a tesztet, de ha próbál lehúzni akkor had nőjön a pere kiadásai.
Addig még senki nem ment el, hogy kikényszerítve vettek volna mintát tőle, mert az elővezetés nem azonos vele. Az csak a megjelenésre vonatkozó kényszer. Nem büntető eljárás ez. Majd ha a bíróság nagy nehezen határoz a kikényszerítésről x év után:-).
Addigra megunja a másik fél is és semmi nem lesz.
ma 07:29
Koma, nyugodj le. A következőt kéne csinálni:
1. Számold össze, hány gyereked van, ebbe beletartoznak a zabigyerekeid is
2. Akit te csináltál, azt legyél szíves eltartani, vagy fizetni utána, mert:
- erkölcsi és jogi kötelességed
- mert marhára unom már, hogy az állam a fizetésem felét elveszi és a rejtett erőforrásokra, nyugdíjasokra, meg a zabigyerekeitekre költi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!