Árokpart kérdése:
Aki esetleg azt utcán beszól vagy netán meg akarnának támadni a következő visszatartó lehet számukra?
Figyelt kérdés
Például ha végképpen nem tudom semmilyen eszközzel megvédenem magamat és jó esély lenne, ha én húznám a rövidebbet és engem vernének el. Ebben az esetben az visszatartaná Őket ha közölném velük a nevemet és kitalálnék egy rangjelzést, hogy én vagy a rendőrség vagy az Alkotmányvédelmi Hivatal századosa vagyok és sürgősen állítsák le magukat. Mert ha teszik ha nem ezt bizony megtenném had ijedjenek meg egy kicsit, már ha persze elhinnék és nem dühödnének fel jobban. Van esélye, hogy ha ezt mondanám gyorsan elpucolnának?2015. jún. 3. 23:52
1/7 anonim válasza:
Jogszerűnek nem jogszerű, de vészhelyzetben ki törődik a joggal. Viszont szerintem roppant hatástalan, illetve könnyen fordítva sülhet el a dolog.
2/7 anonim válasza:
Ez nem veszélyhelyzet, hanem jogos védelmi helyzet, így nem jogtalan, ha hazudik. Hogy mennyire visszatartó azt nem tudom, sztem semennyire.
3/7 anonim válasza:
Tartok tőle, hogy ezért csak jobban megvernének.
4/7 anonim válasza:
Szerintem ha azt mondanád, hogy a Corleone családban vagy unokatesó az visszatartó erő lenne. Ez biztos, hogy nem.
5/7 anonim válasza:
Mire ezt így végigmondod nagy nehezen, már háromszor orrbavertek, azonkívül nem életszerű, hogy egy harvankilós 16 éves gyerek százados.
Ahhoz hogy fakabátnak próbálj látszani, kellene egy olyan kiállás is, ami eladja a sztorit.
6/7 anonim válasza:
Nem hinném, hogy megennék a meséd.
7/7 anonim válasza:
Talán hatásosabb lenne, ha gülledő szemekkel, köhögőrohamot imitálva síri hangon megkérnéd őket hogy nyugodtan üssenek agyon, úgyis elvisz ez a tbc, kolera, ebola vagy bármi tetszőleges és ijesztő nyavalya, ami épp eszedbe jut, de lényeg hogy jó nagyokat köhögj a képükbe.
(Csináltam már hasonlót lekoptathatatlan erőszakos pasival és kifejezetten hatásos volt, úgy otthagyott, hátra sem nézett!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!