Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi lenne ha bűnöző lennék?...

Mi lenne ha bűnöző lennék? Nem tudom jó kategóriába irtam-e de remélem igen.

Figyelt kérdés
Nos bünözés alatt gyilkosság, emberrablás, boltok és üzletek kifosztását értem és vagy bank rablást kiváncsi vagyok eltudnának-e kapni időben vagy megúsznám ha ilyesmit csinálnék hány évet kapnék? de tualjdonképpen okom van erre még gondolkodom a dolgon de ki tudja. :)

2015. ápr. 20. 14:07
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 A kérdező kommentje:
Hát nem a saját cimem adnám meg amúgyse hanem a hely nevét ahol végzek veletek temető egy városba amit jól ismerek de nyilván nem azt ahol élek hogy ne verjen át senki azért annyi eszem van ;)
2015. ápr. 23. 11:26
 52/61 anonim ***** válasza:
Ok csak majd beszéljük meg, hogy hova mert nem szeretnék túl messzire utazni.
2015. ápr. 23. 17:29
 53/61 A kérdező kommentje:
remek ne aggódj :D meghalsz mielőtt rájösz hol is vagy pontosan.
2015. ápr. 23. 19:47
 54/61 anonim ***** válasza:
Kedves mindenható édesapánk lehetővé tette, hogy bizonyos üzlethelyiségekbe befelé nem lehet látni (a kiskorúak védelmében), így ott mostanság is elég brutális dolgokat lehet csinálni. Tovább nem taglalom, rajtad áll a további dolog.
2015. ápr. 25. 08:00
 55/61 ConnectCare ***** válasza:
100%

Utolsó, ez már majdnem felbujtás, ami meg erősen a Btk-ba ütközik, úgyhogy én nagyon nem adnék ötleteket.

Kedves kérdező!

Te (bocsi, hogy tegezlek, de majdnem egyidősek vagyunk) még mindig ezen lovagolsz, hogy azzal teszed jobbá az életed, hogy a Föld mind a hétmilliárd lakóját saját kezűleg teszed el láb alól? Nem is tehetnek arról, hogy veled mi van!

Vegyél egy kondibérletet, járj el sportolni, legyen egy kidolgozott tested és lesz csajod (ha másért nem is).

Olyanokon szenvedsz itt, amiket simán meg lehet oldani, anélkül, hogy bárki is belehalna a dologba.

Amúgy meg azt hiszed más élete habos torta? A legjobb haveromat két napja hagyta ott az a csaj, akinek a kezét akarta már megkérni, mert a szakdogaírás meg hasonló időigényes dolgok miatt gyakorlatilag nem tudott foglalkozni a csajjal hónapokig. Pedig szeretett volna, tudom, mert ezt hallgattam tőle állandóan és most le van törve, mint a bili füle. Neki jobb?

Kapard már össze magad és húzz futni meg súlyokat emelgetni, ne a bűnözővé válásra tréningezz itt!

2015. ápr. 25. 10:48
 56/61 anonim ***** válasza:
Utolsó, gyere te is áldozatnak!
2015. ápr. 26. 06:27
 57/61 compactegon ***** válasza:
ConnectCare, pacsi!
2015. ápr. 26. 08:23
 58/61 anonim válasza:
2015. ápr. 28. 17:01
 59/61 A kérdező kommentje:
Vigyázzatok emberek mert nem csapok le kétszer ugyanabba a városba! szóval nem fognak elkapni
2015. ápr. 29. 13:09
 60/61 anonim ***** válasza:
Élsz még te szerencsétlen?
2017. jan. 13. 12:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!