Mi lenne ha bűnöző lennék? Nem tudom jó kategóriába irtam-e de remélem igen.
Utolsó, ez már majdnem felbujtás, ami meg erősen a Btk-ba ütközik, úgyhogy én nagyon nem adnék ötleteket.
Kedves kérdező!
Te (bocsi, hogy tegezlek, de majdnem egyidősek vagyunk) még mindig ezen lovagolsz, hogy azzal teszed jobbá az életed, hogy a Föld mind a hétmilliárd lakóját saját kezűleg teszed el láb alól? Nem is tehetnek arról, hogy veled mi van!
Vegyél egy kondibérletet, járj el sportolni, legyen egy kidolgozott tested és lesz csajod (ha másért nem is).
Olyanokon szenvedsz itt, amiket simán meg lehet oldani, anélkül, hogy bárki is belehalna a dologba.
Amúgy meg azt hiszed más élete habos torta? A legjobb haveromat két napja hagyta ott az a csaj, akinek a kezét akarta már megkérni, mert a szakdogaírás meg hasonló időigényes dolgok miatt gyakorlatilag nem tudott foglalkozni a csajjal hónapokig. Pedig szeretett volna, tudom, mert ezt hallgattam tőle állandóan és most le van törve, mint a bili füle. Neki jobb?
Kapard már össze magad és húzz futni meg súlyokat emelgetni, ne a bűnözővé válásra tréningezz itt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!