Mi lenne ha bűnöző lennék? Nem tudom jó kategóriába irtam-e de remélem igen.
Figyelt kérdés
Nos bünözés alatt gyilkosság, emberrablás, boltok és üzletek kifosztását értem és vagy bank rablást kiváncsi vagyok eltudnának-e kapni időben vagy megúsznám ha ilyesmit csinálnék hány évet kapnék? de tualjdonképpen okom van erre még gondolkodom a dolgon de ki tudja. :)2015. ápr. 20. 14:07
41/61 A kérdező kommentje:
Igaz de nem megyek pschiáterhez semmijen szak orvoshoz és az ezüst érmés dolog is igaz még apám mesélt róla és szerintem nem hazudott volna ilyenről
2015. ápr. 20. 19:26
43/61 anonim válasza:
Kérdező: meglátogatott már a TEK?
44/61 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti kicsi a világ előbb utóbb sorra kerülsz te is majd meglátod és utolsó még nem látogatott meg de ha eljön az idelye a TEK is félni fog gondolom élve elégni vagy felrobbanni nem túl kellemes ;)
2015. ápr. 21. 13:22
46/61 A kérdező kommentje:
Áldozatnak vagy társnak? egyébként egyedül dolgozom de ha jelentkezni akarna bárki is felkészülhet hogy utána nincs vissza út tőlem kilépni csak halállal lehet.
2015. ápr. 22. 10:48
48/61 A kérdező kommentje:
Nálam lehet jelentkezni add meg a lakcímed és egyéb adataid vagy felőlem le is jöhetsz ha nem otthon akarsz meghalni
2015. ápr. 22. 20:20
50/61 anonim válasza:
Nekem is. Nem szeretném, hogy odagyere a házamhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!