Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi lenne ha bűnöző lennék?...

Mi lenne ha bűnöző lennék? Nem tudom jó kategóriába irtam-e de remélem igen.

Figyelt kérdés
Nos bünözés alatt gyilkosság, emberrablás, boltok és üzletek kifosztását értem és vagy bank rablást kiváncsi vagyok eltudnának-e kapni időben vagy megúsznám ha ilyesmit csinálnék hány évet kapnék? de tualjdonképpen okom van erre még gondolkodom a dolgon de ki tudja. :)

2015. ápr. 20. 14:07
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 compactegon ***** válasza:
kívánom, hogy sikerüljön. aztán ha már addig öltél mindenkit, míg meg nem halt, valószínűleg elkezdesz majd gondolkodni, a te családod vajon belefut-e egy ilyen emberbe valaha is? esetleg bosszúból megkéselik a szeretteidet...tök jó perspektíva, hajrá-hajrá!
2015. ápr. 20. 15:13
 12/61 A kérdező kommentje:
Nekem aztán mondhatod de amég nem érzem magam boldognak nincs értelme normális életet élnem ha sarokba szoritanak megölöm magam élve nem kapnak el ha mégis úgy jártam ilyen az élet nem érdekel mik a következmények addig csinálom amég megnem halok vagy amég elnem érem a célom vagy amég nem találok egy lányt aki szeret és elfogad. Tudom hogy mindenki csak jót akar avval hogy tanuljak vagy valami de egyfolytában csak a szerelmes párokat látni és hogy én egyedül vagyok esténként néha sirni minden éjjel folyamatosan azt kivánni bárcsak lenne csajom lassan beszerzek egy pisztolyt és elkezdek cselekedni kerül amibe kerül ha nem lehetek boldog senkise legyen én igy vagyok evvel.
2015. ápr. 20. 15:14
 13/61 A kérdező kommentje:
A pesti banda bevédheti a családot azért vigyázok a családomra ha vki hozzá ér bármelyik családtagomhoz az családostúl meg fizet
2015. ápr. 20. 15:16
 14/61 compactegon ***** válasza:
szinte ugyanígy gondolkodtam 19-20 évesen. egyszerűbb az embernek sajnálnia magát, mint tenni a dolgokért. majd kinövöd ;)
2015. ápr. 20. 15:17
 15/61 anonim ***** válasza:
Ted Bundy születik!
2015. ápr. 20. 15:20
 16/61 A kérdező kommentje:
én már vagy 5-6 éve gondolok arra hogy ha nem lesz csajom a bűnözést választom nem fogom kinőni kivéve ha találok valakit de melyik lány lenne képes szeretni engem?! hiszen szemüveges vagyok és nem vagyok jó képű nem vagyok izmos és annak idején lúzer voltam.
2015. ápr. 20. 15:24
 17/61 compactegon ***** válasza:

nézd, ha így állsz hozzá, ne is csodálkozz...

szerinted az embereknek nem jön le, hogy semmibe veszed magad? a kommunikáció nem minden. testbeszéd, gesztusok, stb. vagy változtatsz a hozzáállásodon, vagy nagy eséllyel öngyi leszel. szerintem túl sokat foglalkozol magaddal, az van.

2015. ápr. 20. 15:26
 18/61 A kérdező kommentje:
Gondolj amit akarsz én csak egy valamire vágyom semmi másra felőlem elvehetik az életem bezárhatnak vagy akár félig agyon is üthetnek vagy eladnám a lelkem bármire hajlandó lennék csak hogy végre legyen csajom bármennyire is szánalmas ez de ez az egy vágyam egy lány aki szeret és elfogad és ha sose fog szeretni senki nem érdekel az se ha meghalok de érezze minden ember hogy én hogy szenvedek belül.
2015. ápr. 20. 15:30
 19/61 A kérdező kommentje:
mégha a végén meg is ölném magam legalább bosszút állok az emberiségen
2015. ápr. 20. 15:31
 20/61 compactegon ***** válasza:

ja, jól kiszabnál mindenkivel...:D :D

megkérdezhetem hogyan terveznéd? csak úgy random elkezdenél lövöldözni az utcán?

mindegy ki az, ki várja haza ugye? mozduljál már ki a sötét szobádból ember, és ne rinyálj! hogy a rákba akarsz barátnőt találni egyedül egy szobában, ne idegesítsél már fel :D

2015. ápr. 20. 15:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!