Mi lenne ha bűnöző lennék? Nem tudom jó kategóriába irtam-e de remélem igen.
Oké, most már besza.. a rohogéstől.
Miszter bűnozőzseni!
Azt ugye tudod, hogy az internetszolgáltato évekig tárolja a bongészési adataid?
Sebaj, nagy karriered lesz a csillagbortonben mint kocsog.
(az ékezetekért bocsánat, de a billenytyűzetem cserére érett)
Hallottam egy csávóról aki kiskora óta kick boxolt.
Elment egyszer egy diszkóba, valaki kihívta a rendőröket, be akarták őt is vinni, de a csávó nem hagyta, és elverte őket, jó alaposan elvert három rendőrt!
Majd simán elment onnan. A zsernyákok később kinyomozták ki volt ő. Felkeresték, bevitték.
Ezután soha többet nem sportolhatott, a gerince már nem volt a régi, élete végéig nem mozoghat normálisan.
A rendőr utcán nem verekszik, de, hogy mi a zárt ajtók mögött... Addig örülj míg nem tudod.
Nos ez nagyban függ attól hogy magyar vagy cigány vagy
Ha magyar vagy akkor viszonylag hamar elkapnak,ha cigány vagy akkor hülyére kell lopnod magad ahhoz hogy börtönbe kerülj mivel velük jóval elnézőbbek a rendőrök és a bírók
Na már most boltot,üzletet nyugodtan ki lehet fosztani,a rendőrök semmit sem fognak tenni ellene kivéve ha van kamera ami rögzíti a betörőt így a lusta rendőröknek alig kell valamit csinálniuk az elfogásához
A gyilkosságot egy kicsit komolyabban veszik de ha az illető IQ szintje eléri a 40-et akkor SOHA nem fogják elkapni a rendőrök kivéve ha egy óriási ostobaságot követ el vagy egy ismerős/szemtanú lebuktatja
És most következik a legdurvább bűntény: A bankrablás.Mivel a zsidók pénzéről van szó ezért képesek bevetni szinte még egy egész hadsereget csak azért hogy előkerítsék a bankrablókat és érdekes módon általában el is kapják őket.Furcsa mód szinte több évet kap az aki bankot rabol mint az aki gyilkol.Ennyit számít az emberi élet
Termeszeteseñ a legmelyebb szinteken is tisztaban vagyok vele, hogy a kerdes egy vérricsike kamuja, de annak remenyeben, hatha meglatja ezt egy hasonlo aldozat, s levelem segithet neki akar kizarolag egy betonbiztos tamaszt nyujtani, megerett sajat tortenetem arra, hogy billentyuzetem is koptassam vele.
Jelenleg 16 eves vagyok, ukran- nem magyar az anyanyelvem, igy az ekezetek igencsak feltuno hianyaert elnezest kerek-,es gyermekkoromban elszenvedett traumam miatt Szamodra elkepzelhetetlen stressz kiserte- es kísértette- végig egy hosszu eletszakaszom...
8 evesen a VÉR SZERINTI NAGYBÁTYÁM megeroszakolt, oriasi rendorsegi per lett belole, a bürokratikus szervek pedig Hála Isten a sz@rt is kivertek belole. Erosen nagy a valoszinusegrátája, hogy ugyanilyen hanyingerkelto modon gondolkozott, mint a Te fiktiv karaktered, Kérdező- ezért az osszes ilyen patkánynak bitón kéne lógnia! Vagy akkor ezt is a szabadon tette?!
ha tenyleg igaz, akkor komoljan menj el psihiaterhez
ha kamu, akkor kiszorakoztad magad, mi is....kesz
Amugy az az ezustpenzekkel kicsit nevetseges xaxaxa lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!