Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi lenne ha bűnöző lennék?...

Mi lenne ha bűnöző lennék? Nem tudom jó kategóriába irtam-e de remélem igen.

Figyelt kérdés
Nos bünözés alatt gyilkosság, emberrablás, boltok és üzletek kifosztását értem és vagy bank rablást kiváncsi vagyok eltudnának-e kapni időben vagy megúsznám ha ilyesmit csinálnék hány évet kapnék? de tualjdonképpen okom van erre még gondolkodom a dolgon de ki tudja. :)

2015. ápr. 20. 14:07
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:

Na ide figyelj kérdező ezt üzenem neked, amit Zoli is mod:

https://www.youtube.com/watch?v=ql_Sz2jfR_U

Ne rinyájjá, mer lehánylak b**dmeg!

2015. ápr. 20. 15:37
 22/61 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó azért észel csinálnám :) tudod én az a fajta vagyok aki mindent megtervez előre igen a jövöm is előre tervezem szemtanukat nem hagynék nem lövöldöznék az utcán és ha hozzá kezdek már nem lesz állandó lakhelyem mert apám házában élek és az a minimum hogy emiatt mindenképp kitagad minden városba még elnem jutok üzletekben buszokon, vonaton minden emberrel végzek mindig életben hagyopkj egyetlen egy túszt akit magammal viszek arra az esetre ha zsaruk jönének nyilván nem városban tartózkodnék éjszaka olyan helyre mennék ahova zsaruk se mennének temetők kripták elhagyatott épületek város határ és vagy templomok környéke mivel ritkán alszok igyis ugyis nem kellene minden alkalommal elrejtőznöm.. ha sor kerül rá akár lövvöldözésbe is kezdek ha meg elérném hogy rám küldjék a "T.E.K." (Terror elháritási központot) akkor őket is csapdába csalnám :)
2015. ápr. 20. 15:40
 23/61 anonim ***** válasza:

Ez baromság!

Ha tényleg ilyen penge vagy akkor miért leplezed le magad a gyk-n?

2015. ápr. 20. 15:43
 24/61 A kérdező kommentje:
Ismerem ezt a Mucsi Zoltánt :D de én akkor is kitartok a mellet hogy megteszem amit megkell tennem.
2015. ápr. 20. 15:44
 25/61 A kérdező kommentje:
nem leplezem le konkréten nem irtam le hogy kezdek hozzá hova megyek először kit ölök meg először mi az igazi és teljes nevem hol lakok vagy hogy mit teszek a túszokkal
2015. ápr. 20. 15:46
 26/61 compactegon ***** válasza:

nem tudnád megtenni, hiába hiszed most azt...

a fantázia és a valóság két külön fogalom. mikor az első golyót kapnád a lábadba, hamar rájönnél, mi is az IGAZI fájdalom. kicsit nézz már körül, pár száz kilométerre kenyeret nem tudnak enni a gyerekek, te meg itt bolondozol azért, mert nincs csajod? igazad van, beszélnének rólad. biztosan hallani szeretnéd, hogy őrült, meg gyilkos. nem is beszélve a szüleidről.

nálad sokkal okosabb embereket (nem sértésből írom) kapcsoltak már le. esélyed sem lenne, kapnál gázt a pofádba, aztán taknyon-nyálon keresztül könyörögnél az életedért :)

2015. ápr. 20. 15:53
 27/61 anonim ***** válasza:

Ha lenne elegendő informatikai képességem én is lenyomoznám az IP címed, kiderítené rólad minden személyes adatot, hátteret.

Az egész alig 10-15 perc, a zsernyákoknak mennyi?

2015. ápr. 20. 16:03
 28/61 A kérdező kommentje:

Nem könyörögnék az életemért örülnék ha valaki megölne az számomra megváltás lenne a másik ha lábon is lőnének a fizikai fájdalmat elbirom viselni.

nyomozzon le aki szeretne legyen rendőr vagy civil vagy nyomozó tőlem aztán nem izgat mi lesz velem

2015. ápr. 20. 16:19
 29/61 anonim ***** válasza:

Legyél politikus!

Nézd, mennyi mindent megusznak!

2015. ápr. 20. 16:21
 30/61 A kérdező kommentje:
igen tudom de erőszaknélkül az se lehetek.
2015. ápr. 20. 16:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!