Mi lenne ha bűnöző lennék? Nem tudom jó kategóriába irtam-e de remélem igen.
Na ide figyelj kérdező ezt üzenem neked, amit Zoli is mod:
https://www.youtube.com/watch?v=ql_Sz2jfR_U
Ne rinyájjá, mer lehánylak b**dmeg!
Ez baromság!
Ha tényleg ilyen penge vagy akkor miért leplezed le magad a gyk-n?
nem tudnád megtenni, hiába hiszed most azt...
a fantázia és a valóság két külön fogalom. mikor az első golyót kapnád a lábadba, hamar rájönnél, mi is az IGAZI fájdalom. kicsit nézz már körül, pár száz kilométerre kenyeret nem tudnak enni a gyerekek, te meg itt bolondozol azért, mert nincs csajod? igazad van, beszélnének rólad. biztosan hallani szeretnéd, hogy őrült, meg gyilkos. nem is beszélve a szüleidről.
nálad sokkal okosabb embereket (nem sértésből írom) kapcsoltak már le. esélyed sem lenne, kapnál gázt a pofádba, aztán taknyon-nyálon keresztül könyörögnél az életedért :)
Ha lenne elegendő informatikai képességem én is lenyomoznám az IP címed, kiderítené rólad minden személyes adatot, hátteret.
Az egész alig 10-15 perc, a zsernyákoknak mennyi?
Nem könyörögnék az életemért örülnék ha valaki megölne az számomra megváltás lenne a másik ha lábon is lőnének a fizikai fájdalmat elbirom viselni.
nyomozzon le aki szeretne legyen rendőr vagy civil vagy nyomozó tőlem aztán nem izgat mi lesz velem
Legyél politikus!
Nézd, mennyi mindent megusznak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!