Kinek a felelőssége lenne a turista utak, erdők, természetvédelmi területek karbantartása, tisztítása és mért nem csinál semmit?
"földuton mindenfelé hatalmas kidőlt fák nehogy közlekedni lehessen"
Kikerülöd vagy átmászol rajta... Természetben vannak kidőlt fák. Ősszel a faleveleket is össze kéne szedni az Bakonyban ugye?
ha látok egy üveget felszedem és megdicsérem az anyját aki kukának nézi az erdőt az odáig rendben.de 100 kg építési hulladékot már aligha vágok zsebre.
második válaszoló: egy fa az rendben.de mikor az első száz méteren 8 darab volt kidőlve az már sok.kikerülni meg nem mindig lehet.helyenként sűrű a növényzet.ráadásul a tüskés bokrok szeretik a környéket,én viszont a tüskés bokrokat nem ha megszúrnak.nem véletlen van az út. ha az autópályára rádőlne valami azt is csak kerülgetik ugye?
"na nehogy már nekem kelljen nyírni a 3 méteres gazt és egyedül letolni az útról 20 méteres kidőlt fát! mi vagyok én elefánt?"
Nem csak egyedül vagy turista.
"de melyik turista megy fűnyíróval arrafelé?"
De basszus a természet tele bozótossal, fűvel, ez a természet, ha zavar akkor ne menj. Pont azok járnak a természetbe akik az emberi tevékenységtől akarnak távol lenni.
"meg 2 órát sétálgatok hogy kitaláljak onnan mert tábla sincs."
Az hogy nem tudsz tájékozódni arról megint nem az erdő tehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!