Most kinek lehet hinni? Veszélyes Dagesztán, vagy sem?
Engem érdekelt mindig is az Észak-Kaukázus, néztem információkat Dagesztánról.
Szinte kivétel nélkül mindenhova az volt írva, hogy turisták messzire kerüljék el, veszélyes, heti rendszerességűek a terrorcselekmények, stb stb.
Viszont fent vagyok egy nemzetközi nyelvtanulós oldalon, ahol vannak fent Mahacskalából is (Gadesztán fővárosa). Párral sikerült beszélnem, 2 lánnyal, és 1 fiúval, és mind azt mondták, hogy szerintük nem veszélyes, meg hogy nincs ok a veszélyre.
Akkor most hogyan? Kinek lehet hinni?
Nem valószínű hogy mint nyugati turista bántsanak. A Nyugattal nincs semmi konfliktusuk, hanem az oroszokkal és a 35 etnikum közül az épp aktuálissal. Szóval úgy random megverni/felrobbantani nem igazán fognak úgy egy magadban az utcán.
Viszont mint turista sajnos kizárólag orosz szervezésű és fenntartású szállodákba és idegenvezetésbe tudsz bekapcsolódni amit viszont támadnak rendesen.
A legjobb ha a nyelvtanulós oldalon barátkozol össze valakivel és őt meglátogatni mész ki oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!