Létezik olyan, hogy egy holland turista szóbaáll egy magyarral magyarországon?
Figyelt kérdés
látott már valaki hasonlót?2014. okt. 3. 11:39
2/22 anonim válasza:
miert ne? turistak altalaban szoktak utbaigazitast kerni...
3/22 anonim válasza:
Miért ne állna vele szóba?
Én japán turistákkal is beszélgettem:)
Igaz a japán nyelvtudásom elég gyengusz, de megtudtam szólalni.
4/22 A kérdező kommentje:
na jó japánok de nem köztudott hogy a hollandok a saját székletüket jobban szeretik mint a magyarokat?
2014. okt. 3. 11:52
5/22 anonim válasza:
En a VOLT-on egyutt soroztem 4 hollanddal, nem tunt fel hogy barmi problemajuk lett volna a magyarokkal.
6/22 A kérdező kommentje:
akinek akármilyen kapcsolata volt hollandokkal az írja már le ide akár hosszabb akár rövidebb kérlek szépen titeket!!
2014. okt. 3. 12:01
7/22 anonim válasza:
egyszer voltunk amsterdamban, nem tűnt fel hogy bármi bajuk lett volna velünk
8/22 anonim válasza:
Rendszeresen járok Hollandiában, illetve holland ismerőseim is jönnek BP-re. Nem tudom mi alapján gondolod, hogy bármi bajuk lenne a magyarokkal. Persze amit Orbitron művel, azt senki nem nézi jó szemmel a civilizált világban.
25F
9/22 anonim válasza:
Mindket unokatesom kint el Amsterdamban evek ota es nagyon jol elvannak. Ezt hogy utalnak minket nem tudom honnan vetted.
10/22 A kérdező kommentje:
köszi az eddigieket:D jöhetnek még bõven válaszok.
2014. okt. 3. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!