Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Gyermek lelki bantmazas...

Gyermek lelki bantmazas ugyben kit lehet ma is el erni a rendorsegen kivul?

Figyelt kérdés
Irjon privit koszonom.
2015. márc. 29. 10:29
1 2 3 4 5
 41/47 anonim válasza:
Megírod a megható kis szövegedet, de azért csak sikerül belefogalmaznod, hogy az emberek nem érdemlik meg az életüket. Nem veszed észre, hogy te magad állsz sorba a pofonokért. Ha nem bírod tovább azt, hogy kiérdemelten bántanak a hozzászólók, akkor az a megoldás, hogy befejezed a provokációt. (A provokáció szót biztos nem ismered, de nézz utána. Addig is tanulsz valami hasznosat.)
2015. márc. 30. 08:16
 42/47 A kérdező kommentje:

Do you know the easicst thing to argue.

With a teenager.

This can be praund of.

I' ll have me with you valuable man.

I am valuable eye nor silly goose se se se awhuard chit no ather.

You are fru you my answers to the indignant death wish.

I have no right to that sort of thing.

It may be said no but no righit to chide thur fellow human beings spiritvally hurt. They expect me to shut up because of you one questian scolding. You' re such a man as man can be called? If yes you reguire is a great mistake. People you do not they were not dispute are not scolding a little girl. But if for im prove your life quitely wish to fish litter. And now I have reosan for yuo to a reosan. For you to find produkàltam scolding.

2015. márc. 30. 16:34
 43/47 anonim válasza:
Jé, létezik még olyan idióta aki Google Translate-t használ? Inkább tanuld az angolt mert ebből nem fogsz megélni...
2015. márc. 30. 18:19
 44/47 A kérdező kommentje:

Nem vagyok idota se egyeb.

Meg kerem h vegyen vissza mert elege hamar meg fogjak ont utalni itt gyakorin is meg mas oldalakon/ helyen is.

Tiszteljen ha mar masok is el varjak a tiszteletem.

Ne legyen ennyire rossz indulato. Koszonom.

2015. márc. 30. 18:50
 45/47 anonim ***** válasza:

Jaj, hát magyarul se tudsz, így elnézem neked, hogy az angol se megy. Csak azt nem értem, hogy miért próbálkozol... Nem a két szép szemedért van tele karóval az ellenőrző.

Kit is utálnak meg? Szerintem te vagy az, akin már napok óta röhög az egész gyk. :D

2015. márc. 31. 07:28
 46/47 anonim válasza:
Őszintén miért másoltad ezt ide be "angolul"? Mi vitt rá erre a cselekedetre? Ne csinálj már magadból hülyét...
2015. márc. 31. 13:07
 47/47 anonim ***** válasza:
azon már rég túl vagyunk, hogy hülyét csináljon magából. Ámen... menthetetlen ez a gyerek...
2015. márc. 31. 13:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!