Gyermek lelki bantmazas ugyben kit lehet ma is el erni a rendorsegen kivul?
Mindent csak on utan. A viszontlatasra.
Isten nem ver bottal.
Nem nem erdemlem meg a sorsim.
Remelem Isten haragja utoner meg halalod elot.
Barmennyire is tagadja, egyertelmuen roma szarmazasu. Bar magyarok kozott is sok buta ember van, de neki olyan szinten sugarzik az iromanyaibol es az atkozodasabol a roma szarmazas, hogy nem is kerdes.... Az is szomoru, hogy egyaltalan a vilagra szuletett ez a lany.
ha mar az allam az en adombol iskolaztat teged, te kis szerencsetlen sz@ros seggü hülyegyerek, akkor legalabb probalnal odafigyelni es megtanulni irni, meg magyarul beszelni. Ilyen ertelmi kepesseggel te is majd csak utcat seperni leszel jo. Semmire nem viszed majd az eletben...
A szuleidet hibaztatod, kozbe meg semmivel nem vagy jobb naluk. nagy kar, hogy megszulettel. Amennyit te hazudozol, el se hiszem, hogy a szuleid valoban igy bannak veled, pedig megerdemelned, hogy nyomorusagos gyerekkorod legyen es jol elverjenek, amiert ilyen dolgokat talalgatsz ki.
Ha olyan lennek amilyenek tartanak miert faj az nekem h az allarc moge bujva esszre se vesszik ki vagyok valojaba?
Mirert lenne jo az nekem ha hazudnek?
Miert vanak olyan ember aki szeret?
Ha csak egy sotet liba vagyok?
El kuldtem minden ismerosomnek barataimnak a kerdest.
Erre csak ezt mondtak: "ok is magukbol indulnak ki" vagy " esszre se vettek hogy elnezest kertel nem emberek nem erdmlik meg eletuket"
Igen meg lehet vadolni h hazudok.
A szivem mar nem birja tovabb. Szidjanak.
Volt egy valaszolo aki azt kerdezte ismerem e h itelkezem.
Onok se tudjak milyen vagyok de azert jo a "halalom kivani"
Es nem nem atkozok senkit. Rosszul jonn le nektek az h en mit szeretnek mondani. Nyugodtan mondjanak amit akarnak amig itt vanak a pici gyerekek a jatszin addig a velemenyuk hidegen hagy. Viszlar. Tovabbi szep napot.
EZT A PÁR SORT KÉPES VOLTÁL 33 HELYESÍRÁSI HIBÁVAL LEÍRNI!!! Gyerek, hallod, 33! Felfogod te ezt? Ne szájaljál vissza, hanem azzal foglalkozz, hogy megtanulj írni. Senkit nem érdekel a mentegetőzésed, ugyanis megengedted magadnak, hogy mocskolódj, átkozódj. Hiába próbálod önsajnálattal kimenteni magad a helyzetből, nem fog sikerülni. Te már itt eljátszottad az esélyedet ezzel a minősíthetetlen viselkedéssel, szóval ha segítséget akarsz kapni, akkor javaslom, hogy más fórumot keress, ahol tiszta lappal kezdhetsz és ott majd igyekezz tisztelettudóan fogalmazni, hogy ne haragíts magadra mindenkit. A viselkedésednek köszönhetően itt már nem igazán érdekel senkit, hogy a szíved mit bír és mit nem.
Én azonban a helyedben a nyelvtan könyv fölött múlatnám az időt és nem az interneten mocskolnám és átkoznám az embereket. Tényleg jobban tennéd, ha a tanulással töltenéd az idődet, mert sokan nem örülnénk neki, ha pár év múlva téged is a mi pénzünkből tartana el az állam... Márpedig a jelenlegi intelligenciaszintedből kiindulva nem jósolok neked többet utcaseprésnél!
Sokan jövünk rossz családi körülmények közül, sokunkat bántalmaztak a szülei, mégse tudom elképzelni, hogy bárki közülünk ilyen stílust engedett volna meg magának a felnőttekkel szemben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!