GTA V-ben, hova tunt a kocsim amit 30. 000 bol raktam ossze, ha a rendorsegen sincs?
Figyelt kérdés
most kezdtem nemreg a jatekot es ez mar a masodik eset hogy eltunik. legeloszor ott volt a rendorsegen, mutatta is a terkep de aztan mar nem....valaki? koszi elore is :)2015. márc. 10. 14:45
1/4 anonim válasza:
Ha valóban a te kocsid volt( amit úgy értek hogy tettél bele a szervízben lopásgátlót(theft prevention vagy valami ilyesmi))Akkor a telefonodban lévő Mors Mutual Insurance nevű biztosítót felhívhatod, mert lehet hogy összetört és náluk van. Ha nem tettél bele lopás gátlót akkor az autó nem lesz a tiéd és eltűnik.
2/4 A kérdező kommentje:
Ugy volt az en kocsim, hogy el loptam aztan tuning, felni, festes stb. rakattam ra. aztan mentem vele kudetesbe, amikor vege volt azt irta hogy hol talalom a kocsimat mert elvittek a rendorok...erte mentem 250 ert kiadtak...aztan beraktam a garazsomba mentettem, masnap mikor jatszanek meg mar nincs a garazsba. aztan megint loptam egy ugyanolyat megint megcsinaltattam es ugyanaz :D
2015. márc. 10. 17:43
3/4 A kérdező kommentje:
ya es ilyen lopasgatlot vagy mit nem is lehet rakatni bele a muhelybe
2015. márc. 10. 17:44
4/4 A kérdező kommentje:
ya es trevorral :D
2015. márc. 10. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!