Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Gyermek lelki bantmazas...

Gyermek lelki bantmazas ugyben kit lehet ma is el erni a rendorsegen kivul?

Figyelt kérdés
Irjon privit koszonom.
2015. márc. 29. 10:29
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
Te egy nagyon agresszív gyerek vagy. Dehogy vagy te 4es tanuló, ne röhögtess! Mennyi volt a rekordod az évismétlésben? Gondolom, 2x, 3x sikerült már megbukni. Ilyen suta gyereket, mint te...
2015. márc. 29. 14:39
 22/47 A kérdező kommentje:

:) elvezze ki h szenvedni latt h lassa mennyire faj ha bantanak ha vadolnak hamis dolgokkal. :) de akkor se addom fel. Vilagos?? Barmit mond tesz vagy gondol magat minositi.

Azt kepzeli h on olyan okos kedves stb.. egy hulladek egy szanalmas alak semmi tobb. Meg csak a kopesem nem erdemli meg nem h vitazzak egy maga fajtaval. Asa csak maga alatt a godrot. Sok sikert. Puszika! :* :) :D

2015. márc. 29. 14:46
 23/47 anonim ***** válasza:

:D te idegbeteg is vagy :D egyre szorakoztatobb a vergodesed :)

Ez is a te kerdesed, mert ez se tud helyesen irni, de amugy latom, beteges hazudozo is vagy :) http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..

2015. márc. 29. 14:51
 24/47 anonim válasza:

Szégyelld magad kérdező! 64%nak maximálisan igaza van abban, ahogy jellemez téged. Buta, tanulatlan, agresszív, neveletlen vagy és igen, hazudozós is. Hogyan vagy képes azt gondolni, hogy ilyen botrányos helyesírással bárki is elhiszi neked, hogy te jól tanusz??? hát nem...

Te egy tizenéves buta csitri vagy, de hiába mondja ezt neked egy csomó ember, nem vagy képes elfogadni, hogy veled nem stimmel valami agyilag. A kérdésedet kiírhatod még 80x, az az igazság, hogy konkrétumokat nem vagy képes leírni, maximum annyit, hogy leszólnak, ha az ajtót nem zárod be magad után. Ilyenek miatt senki nem fog téged kiemelni a családodból. Te azt akarod, hogy nevelőszülőkhöz kerülj? Megnyugtatlak, a nevelőszülők viszont nem fognak egy ilyen buta, idegbajos kamaszt befogadni. A személyiségeddel, a neveletlenségeddel egyre jobban rászolgálsz a sorsodra.

2015. márc. 29. 15:28
 25/47 anonim ***** válasza:
17%
A megnyilvánulásaiból következtetve nyakamat rá, hogy roma lánnyal van dolgunk. Ne legyünk meglepődve a viselkedésén, a génjeibe van kódolva a mocskos szájú butaság.
2015. márc. 29. 15:54
 26/47 A kérdező kommentje:
Jo neniked a roma. Zsido vagyok. Simple Plan - Welcome To My Life (magyar felirat): [link]
2015. márc. 29. 16:07
 27/47 A kérdező kommentje:
Jolvan nen erdekel nem ismertek. Semmit nem tudok rolam. Kesz.
2015. márc. 29. 16:12
 28/47 anonim ***** válasza:

Betegesen hazudozol. Ha valaki allit rolad valamit, te azonnal tagadsz es valami mas konkretumot allitasz: rossz tanulo vagy=nem igaz, 4ES VAGYOK! Roma vagy=nem igaz, ZSIDO VAGYOK.

amig te igy kommunikalsz az emberekkel, addig ne vard el, hogy barki is megertse a problemadat. Megerdemled, amin keresztul mesz, mert ennyire mocskos szad van. Ha en lennek az anyad, akkora taslit vernek le neked, hogy a fal adja a masikat es megtanulj szepen beszelni, hülyegyerek...

2015. márc. 29. 16:20
 29/47 anonim válasza:
Remélem, többször nem talalálkozok a kérdéseiddel. Nem érdemled meg a segítséget. Bicskanyitogató a viselkedésed.
2015. márc. 29. 16:31
 30/47 A kérdező kommentje:

On beszel????

Esszre nem veszi h vadaskodik es azt hiszi oneke van igaza.

Mert egy ilyen szanalmas alaknak mint en vagyok nem lehet igaza.

Inkabb tokre kell tenni. Nem vesszi esszre h azert vagyok ilyen mert nem biromar? Allandoan azt olvassom/hallgatom h en milyen vagyok. Mindig rossz meg szemet stb.. igen problemas vagyok. Ez igaz. De csak mert az emberek tobbsege ilyen. Segitek masokon, az ellensegem is viggasztalom. De csak is en lehetek a koros fulento. Meg butus libuska.

Csak hogy on nem nezet bele a sajat tukrebe. Elnezest h ilyen voltam onnel/onnokkel. Annak ellenere h a 65% os kezdet szidni.

Remelem igy mad szebb jobb eletuk van.

2015. márc. 29. 16:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!