Gyermek lelki bantmazas ugyben kit lehet ma is el erni a rendorsegen kivul?
Milyen jo is lenne ha anyam es apam ezeket kernek tolem.
Maga remelem jol szorakozik masok bajan. Meg a gyerek igazat mondd es zokog. Koszonom szepen de ebbol mar nem kerek. Epp eget kapok.
Es h on mit hisz es mit nem kicsit se erdekel.
Meg on kotoszkodik masok segitenek lenne mit tanulni toluk.
Es azt a kerdest az a lany irtta ki akit gyk meg ismertem es o hisz es segit nekem.
10-es, ez valoban nem ugyan az a lany, ez nem tud helyesen irni, mig a masik igen...
Kerdezo: az osztalyfonokodhoz is fordulhatsz, az iskolai tanarok tudjak, hogy mit kell tenni ilyen esetekben.
Dehogynem, ugyanaz, a másik is orbitális helyesírási hibákat vétett.
De miért ide írogatod ki 5 percenként ugyanazt a kérdést?
Mar egyszer meg mondtak maganak h nem ugyan az irtta ki a kerdest.
Le lehet szallni rolam.
Legyenszives akkor ki nyitni a szajat ha mar emberisegbol is jeles.
On is mint mindenki azt hiszi hazudok nem ismer. Vadaskodni es piszkalodni tudd. De ha szeretne le fotozom az ellenorzom es ha nincs jobb dolga mint sertegetni helyete olvasson.
Az h milyen betegsegem van semmi koze hozza. Adios.
Arra az ellenorzore kivancsi lennek, gondolom, tele van karokkal...
Ha a jegyeid miatt cseszegetnek a szuleid, akkor jobb, ha tutod, hogy igazuk van. Inkabb toltsd a vasarnapodat tanulassal.
Tanuljon maga emberiseget es illemet.
El kell keseritenem mert 4 es tanulo vagyok.
Mielot el kezdene ismet vadaskodni nem hazudok de hinni se kell amit mondok csupan ne irja ki a velemenyet mert amilyen nagyra tarsa magat olyan szinten embertelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!