Ez szerintetek nem röhejes?
Nincs semmi bajom a zsidókkal, de nevetséges, hogy egy régen történt dolog miatt, egy VASÚTTÁRSASÁGTÓL akarnak egy kis pluszpénzhez jutni. Főleg, hogy a kártérítést igénylők közül egyik sem volt koncentrációs táborokban, ők csupán leszármazottai a deportált zsidóknak. Ennyi erővel követelhetek kártérítést én is Ausztriától, mert teszem azt megölték az egyik felmenőm a '48-as szabadságharcban?

szerintem a hídépitő vállalatot is be kéne perelni
mert keresztül ment rajta a vonat
és le kell zárni a Duna magyarországi szakaszát a dunába lüvések miatt :D

1. vagyok
ezeknek a zsidóknak semmi se elég
mindig tartani fogják a markukat

nevetségesek !
kapzsi zsidóknak kéne a pénz de ezt úgyse fogják megkapni mert nem fogják tudni bizonyítani meg ha még a MÁV nak benne van a keze akkor is elég nehéz lesz nekik bizonyítani meg lehet hogy már elavult ügynek fogják tekinteni és abba marad az egész.

Van róla egy bővebb cikk is: [link]
Mi még anno azt tanultuk, hogy abban az időben Mo-on volt a legjobb helyzete a zsidóságnak, és a magyar állam több százezer lengyel zsidók mentett meg, továbbá a vasúthálózatát nem bocsájtotta a németek rendelkezésére. Sokan elfelejtik, hogy minket is megszálltak a németek és csak utána kezdtük meg a deportálást, amit még ekkor is a hatalomhoz közeli magyarok (pl: Horthy) megpróbálták minél jobban lassítani.

Ennyi erővel a MÁV is kiróhatna bírságot, mert a zsidók meg jegy nélkül utaztak....
Ennyire lehet komolyan venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!