Mi a véleményetek a vasárnapi zárva tartásokról?
Figyelt kérdés
2015. febr. 9. 00:32
3/36 anonim válasza:
Nem érdekel. Nyilván nem olyan nagy tragédia ha vasárnap nem dolgoznak.
4/36 anonim válasza:
Engem csak annyiban zavar, hogy ne a kormány döntse már el, hogy én mikor akarjak vagy ne akarjak vásárolni...
5/36 anonim válasza:
Egyetértek az utolsóval. Egyébként nem zavarna.
6/36 anonim válasza:
mikor akarjak vagy ne akarjak vásárolni...
Ez miben nyilvánulna meg?Az nem zavar,hogy csak a nagy üzletekre vonatkozna?És ha éjszaka szeretnél,azt se szabja már meg?Legyenek 24-órában nyitva, mert te neked aztán nehogy már!
7/36 anonim válasza:
Azért nem értek vele egyet, mert ismerős családanyák dolgoznak a multiknál. Nekik sokat számít, hogy elesnek a vasárnapi pótléktól, vagy ha elküldik őket. Munkát nem fognak találni a környéken sehol. A család megélhetése kerül emiatt veszélybe.
8/36 anonim válasza:
én a kórházban havonta két szombaton 12 órát dolgozok. Nincs más lehetőségem, mint a vasárnap. Pénteki zsemlét vihet hétfőn a gyerek...
9/36 anonim válasza:
Az, hogy ez már megint arról szól, hogy kivételezzünk a haverokkal, pláne, hogy egyedileg, mindenféle magyarázat nélkül minisztériumi szinten adhatnak kivételeket.
Megint a szokásos kavarás, megint a szokásos megszokásokat felrúgó kézi vezérlés... Aztán majd jön, hogy a kereskedelmi tévések nem dolgozhatnak hétvégén, szóval csak és kizárólag az M1 adhat majd adást?
10/36 anonim válasza:
Lett már sok ilyen kérdés feltéve, keresd meg őket, ezt pedig töröld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!