Megszavazta a parlament a vasárnapi pihenőnap bevezetését. Hogyan használod ki, ha eddig dolgoztál?
"Ön mit csinál majd ezen a napon, ha nem lehet vásárolni?"
Amit eddig: pihenek.
Ki az az idióta aki épp vasárnap akar vásárolni?
Én eddig se vásároltam vasárnap, legfeljebb nagy ritkán.
Azt csinálom ez után is amit eddig. Intézem a ház körüli dolgokat, ha van valami ötletem dolgozok itthonról online, foglalkozok a gyerekkel, ilyenek.
Ettől függetlenül megértem, hogy van aki olyan munkarendben dolgozik, hogy könnyebb volt az élete amíg vasárnap nyitva voltak a boltok most valamivel kényelmetlenebb lesz a számára. Nem igazán értem mért kell törvényben szabályozni az emberek vásárlási lehetőségeit.
Én elég gyakran mentem szombaton vagy épp vasárnap vásárolni, most valószínűleg nem fogok.
De ez erősen pofátlanság, hogy ennyire bele akarnak szólni az emberek életébe.
Ráadásul elég nagy idióta aki azt képzeli, hogy emiatt nem lesznek leépítések.
DE, lesznek. Kevesebb emberórara, kevesebb ember is elég, a munkáltató pedig a profitra hajt, nem fog több embert foglalkoztatni, mint amennyi kell neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!