Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Támogatnátok, hogy az alkohol...

Támogatnátok, hogy az alkohol és a dohány ÁFA-mentes legyen?

Figyelt kérdés
Szerintem egy nehézségekkel küszküdő országban minél elérhetőbbé kéne tenni az élet alapvető örömeit.

2015. jan. 18. 16:03
1 2 3 4
 31/34 electroman75 ***** válasza:
100%
Én a dohányzó emberek egészségügyi hozzájárulását emelném meg a tízszeresére. Ha már szánt szándékkal károsítja a saját(és mások) egészségét fizesse is meg a saját gyógykezelését, ne másoktól vonják el aki 1 szál bagót sem szívott életében.
2015. jan. 18. 19:03
 32/34 anonim ***** válasza:

Vegyétek már észre, hogy ez a kérdés csak provokáció :DD

Én sokkal nagyobb adót raknék rá, mint ami most van. És a benzint (ha már ilyen olcsó), meg az egyéb "luxus" termékeket is megadóztatnám rendesen. Cserébe ingyen lenne a kenyér, meg a szalámi, h senkinek ne sírjon a szája.

2015. jan. 18. 19:59
 33/34 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

"Szerintem egy nehézségekkel küszküdő országban minél elérhetőbbé kéne tenni az élet alapvető örömeit."

Erre szívesen írnék olyat, amit biztosan kitörölnének, és nem örülnél neki :)

2015. jan. 19. 00:08
 34/34 Phoney ***** válasza:

Nem olvastam végig a fantasztikusnál fantasztikusabb „töröljünk el minden adót” típusú érveket, de elmondanám, hogy az égetett szesz minimálárát eleve mesterségesen magasan kell tartani ahhoz, hogy a nép ne igya a halálba magát, történelmi tapasztalat, nincs mit vitatkozni rajta. Került már annyiba egy liter tömény, mint egy liter sör, pont úgy is nézett ki az ország, meg fél Európa (bő száz éve). Igen, tudom, hogy nincs benne az érettségi törianyagban, de ez talán nem olyan meglepő.

Én már csak azért sem támogatnám, mert ha az alkoholisták és a láncdohányosok adója kiesik a kasszából (miközben egyébként ettől csak többen lesznek!), akkor más adót kell megemelni helyette, nem tudom, hogy itt hányan szeretnék ezt a nagyszerű ötletet a saját zsebükből finanszírozni...

2015. jan. 19. 10:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!