Támogatnátok, hogy az alkohol és a dohány ÁFA-mentes legyen?
"Vannak még okos emberek."
Szerencsére téged senki sem próbál közéjük sorolni.
"Azért te marha, mert így rengeteg embernek nem kellene ingyenélőket eltartani.
Adó=lopás (munka nélkül jogtalanul szerzett jövedelem)"
Ennél ostobább proli szöveget még életemben nem olvastam.. Nyilvánvalóan fogalmad sincs hogy miért fizetünk adót...
Ne fizessünk adót, járjunk földutakon, gyógyítsuk meg magunkat és vedeljük az olcsó alkoholt, ez majd kihúz bennünket a sz..rból.
inkabb azt tamogatnam hogy mindketto legyen betiltva, eleg szenvedest okoztak a kornyezetemben.
a mindentudo tinik lepontozhatnak, nem fogok sirogorcsot kapni...
"Azért te marha, mert így rengeteg embernek nem kellene ingyenélőket eltartani.
Adó=lopás (munka nélkül jogtalanul szerzett jövedelem) "
Szégyen, hogy vannak ilyen emberek. Adót minden NORMÁLIS országban KELL fizetni, így lesz infrastruktúra, mint amin keresztül most internetezhetsz és világba kiabálhatod hülyeségeidet...
Az teljesen más tészte, hogy jelenleg az adónkat pofátlanul ellopják. Ha a kettő között nem tudsz különbséget tenni, olvass többet, de ne terjessz ekkora marhaságokat az éterbe..
"Ennél ostobább proli szöveget még életemben nem olvastam.. "
Mit várunk egy olyan embertől, aki úgy kezdi a mondanivalóját hogy "Azért te marha..." Mondjuk ha legalább értelmes indokkal jött volna, akkor azt mondom oké, marha vagyok, na de így...
Nálad ezek az élet alapvető örömei? Elég nagy baj van az értékrendeddel.
Egyébként meg nem, sőt, még több adó kéne rá. Ha már valaki drogos, fizessen is meg a függőségeiért.
"Ne fizessünk adót, járjunk földutakon, gyógyítsuk meg magunkat és vedeljük az olcsó alkoholt, ez majd kihúz bennünket a sz..rból."
Ezzel már így ebben a formában egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!