Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Támogatnátok, hogy az alkohol...

Támogatnátok, hogy az alkohol és a dohány ÁFA-mentes legyen?

Figyelt kérdés
Szerintem egy nehézségekkel küszküdő országban minél elérhetőbbé kéne tenni az élet alapvető örömeit.

2015. jan. 18. 16:03
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
65%
Én mindet kivégezném aki a magyar emberek adóztatását támogatja.
2015. jan. 18. 17:13
 22/34 anonim ***** válasza:
53%
Támogatom. Semminek az adóztatásával nem értek egyet és az ilyesmit bűncselekménnyé nyilvánítanám és a legszigorúbban büntetném. Amit egy ember munkája során megtermel az őt magát illeti meg. Aki ezt tőle elveszi az bűnöző. Aki ezt a bűnözést támogatja az pedig bűnrészes, az adoztatást be kell tiltani, mivel alapvető emberi jogokat sért pl. magántulajdonhoz való jog!
2015. jan. 18. 17:29
 23/34 anonim ***** válasza:
Persze, ahogy azt Móricka elképzeli...
2015. jan. 18. 17:35
 24/34 anonim ***** válasza:
70%

Felteszem ezt a sok marhaságot úgy hordted össze, hogy közben:

- életedben jó párszor igénybe vettél orvosi ellátást

- nem egyszer használtad a magyar utakat

- legalább 18 éves korodik az állam pénzén tanultál

- reménykedsz abban, hogy majd te is kapsz némi nyugdíjt, és nem hagy éhendögleni az állam

2015. jan. 18. 17:36
 25/34 anonim ***** válasza:
88%

#21 és #22

Ha nem tetszik az adó, nyugodtan vissza lehet menni a vadonba, ősközösségben vadászni és magadnak termelni...

2015. jan. 18. 17:37
 26/34 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyen adómániásokat mind kitoloncolnám az országból és lenne végre egy élhető Magyarország.
2015. jan. 18. 18:03
 27/34 anonim ***** válasza:
29%

"Ha nem tetszik az adó, nyugodtan vissza lehet menni a vadonba, ősközösségben vadászni és magadnak termelni..."

Ha te ennyire szeretsz adózni adózz nyugodtan, de aki nem akarja ezt a rablást arra legalább ne erőltesd rá!

Ha írsz privátban nagyon szívesen küldök egy bankszámlaszámot ahová nekem is utalhatsz adót minden hónapban és így te is boldog lehetsz.

2015. jan. 18. 18:07
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

Ez a korlátlan adóztatás szerintem is büncselekmény, emberektől veszik el az ennivalót és a lakhatáshoz való joguk sérül.

Valahol meg kellene húzni a határt mert már az őrület határát is átlépték az adók mennyisége.

Az állam most eljátsza a megvédő maffia szerepét, ha nem fizetsz akkor eléntézünk.

2015. jan. 18. 18:10
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Amit most csinál a jelenlegi kormány, az már tényleg bűncselekmény.. Nincs összhangban a megtermelt és birtokolt érték az adózottal, teljesen eszement adózási törvények vannak, ráadásul nem is arra használják a közpént, amire egyébként kellene..

Ettől függetlenül kitartok amellett, hogy az adónak igenis helye van egy modern társadalomban, a mértékén lehet vitatkozni..

#24, #25 vagyok

2015. jan. 18. 18:22
 30/34 Sertés ***** válasza:
Hát, a 100 napos program és a 13. (14.?) havi nyugdíj országában lehet bejutnál a parlamentbe egy ilyen "zseniális" ötlettel...
2015. jan. 18. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!