Támogatnátok, hogy az alkohol és a dohány ÁFA-mentes legyen?
Felteszem ezt a sok marhaságot úgy hordted össze, hogy közben:
- életedben jó párszor igénybe vettél orvosi ellátást
- nem egyszer használtad a magyar utakat
- legalább 18 éves korodik az állam pénzén tanultál
- reménykedsz abban, hogy majd te is kapsz némi nyugdíjt, és nem hagy éhendögleni az állam
#21 és #22
Ha nem tetszik az adó, nyugodtan vissza lehet menni a vadonba, ősközösségben vadászni és magadnak termelni...
"Ha nem tetszik az adó, nyugodtan vissza lehet menni a vadonba, ősközösségben vadászni és magadnak termelni..."
Ha te ennyire szeretsz adózni adózz nyugodtan, de aki nem akarja ezt a rablást arra legalább ne erőltesd rá!
Ha írsz privátban nagyon szívesen küldök egy bankszámlaszámot ahová nekem is utalhatsz adót minden hónapban és így te is boldog lehetsz.
Ez a korlátlan adóztatás szerintem is büncselekmény, emberektől veszik el az ennivalót és a lakhatáshoz való joguk sérül.
Valahol meg kellene húzni a határt mert már az őrület határát is átlépték az adók mennyisége.
Az állam most eljátsza a megvédő maffia szerepét, ha nem fizetsz akkor eléntézünk.
Amit most csinál a jelenlegi kormány, az már tényleg bűncselekmény.. Nincs összhangban a megtermelt és birtokolt érték az adózottal, teljesen eszement adózási törvények vannak, ráadásul nem is arra használják a közpént, amire egyébként kellene..
Ettől függetlenül kitartok amellett, hogy az adónak igenis helye van egy modern társadalomban, a mértékén lehet vitatkozni..
#24, #25 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!