Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Bolti lopás után mi fog...

Bolti lopás után mi fog történni? Többi lent.

Figyelt kérdés

Igen tudom hülyeség volt máshol levágják a kezed stb ilyenekre nem vagyok kiváncsi.

Az lenne a kérdésem hogy oké elkaptak felvették a jegyzőkönyvet mondták a büntetés pénz bírság lesz mettől meddig az érdekelne hogy kb mikor kapom ki a levelet ha ma történt és hogy ha addig lesz munkahelyem mivel most váltok ő erről tudni fognak? Illetve hogy a levelett ajánlott szelvényként kapom vagy rendes levélként? Meg ha nem haladta meg az 50.000ft a lopás nagyjából mire számítsak pénz büntetésen kívül?

2014. dec. 4. 17:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha semmit nem bűnöztél, ezidáig akkor mentesülsz egy bolti lopástól
2014. dec. 4. 17:22
 2/10 anonim válasza:
57%

nem kell ennyire parázni. munkahelyeden nem tudják meg, postaládába bedobnak egy levelet,barna csekkel. én pár éve 5000ft-ot kaptam,kis értékű kb. 1000ft 2 dezodorért.

csak a boltba visszamenni lesz ciki :)

2014. dec. 4. 17:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

-nem igazán érthető,elkaptak,de nem hívtak rendőrt ?

-mert ha nem volt rendőr,akkor ki bírságolhatna meg,talán a boltos néni ?

2014. dec. 4. 17:50
 4/10 anonim válasza:
énnálam se hívtak rendőt,volt biztonsági őr.
2014. dec. 4. 18:06
 5/10 anonim ***** válasza:
-a biztonági őr sem bírságol/bírságolhat
2014. dec. 4. 18:10
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem hívtak rendőrt csak a biztonsági őr jegyzőkönyvet vett fel
2014. dec. 4. 18:16
 7/10 anonim ***** válasza:
-hát akkor ennyi volt,megúsztad
2014. dec. 4. 18:40
 8/10 A kérdező kommentje:
És ha elküldi a jegyzőkönyvet a rendőrségre? mert azt mondta az őr hogy feljelent ha jól emlékszem
2014. dec. 4. 18:57
 9/10 anonim ***** válasza:
-ha elküldi,akkor a rendőrség behívat téged és a kezedbe fog adni egy 5 vagy 10 ezer forintos sárga csekket,hogy add föl 30 napon belül,
2014. dec. 4. 18:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Megúsztad, viszont az üzletnek van joga eltíltani a tlvajon kapott polgárt a vásárlástól, tehát legközelebb simán kiutasíthat a biztonsági őr, vásárlás közben
2014. dec. 4. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!